Aanbevolen partners

Logo AVEVE
Klinkers en tegels voor binnen en buiten
Terras & verhardingen

Weg met de broze plastic klokputten

Wie een kwalitatief vloerafvoerputje voor zijn garage, veranda, wasplaats, badkamer of terras wil, kiest voluit voor de esthetiek en duurzaamheid van de EKO klokput. Gedaan dus met de lelijke en vergankelijke exemplaren in plastic.

Voor toepassing op terrassen, in veranda's en garages zijn de EKO klokputten uit stijlvol inox een geschikte oplossing voor een doeltreffende afwatering. De hardheid en het gladde oppervlak van het roestvrij staal voorkomen dat vuil en bacteriën zich aan de wanden gaan vasthechten. Het gestraalde oppervlak van de matte uitvoering maakt de klokputten bovendien sterk kras- en vuilbestendig. Speciaal voor sanitaire ruimten en buitenzwembaden biedt het gamma dan weer een blinkende, gepolierde ‘diamant’-versie met fijnere inloopsleuven, zo kan men er blootsvoets op lopen.

Elegante lijnen

Zijn esthetische kwaliteiten dankt de EKO aan de verzorgde materiaalafwerking met elegante lijnen in het rooster. De klokput past dan ook discreet in elk type vloerverharding en doorstaat perfect de tand des tijds, dit in schril contrast met de broze en weinig kleurvaste roosters van de pvc afvoerputjes.

Varianten voor afvoerput

De EKO afvoerputten zijn vervaardigd uit roestvrij staal AISI 304. Ze zijn beschikbaar in afmetingen variërend van 10 x 10 cm tot 30 x 30 cm, in standaard of verlaagde uitvoering en met een horizontale of verticale uitloop op maat van de klokputgrootte. De roosters zijn verschroefd, maar met behulp van een sleuteltje krijgt men snel toegang tot het onderhoudsvriendelijke waterslot en de uitloop.

Meer info: www.aco.be
 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in