Tuinplanning

Verwen je tuin met deze producten

Op zoek naar een hippe barbecue of parasol, een nieuwe terrasafwerking of handige hulpmiddelen in het tuinonderhoud? Kijk dan eens in de tuinnieuwigheden die Habitos.be verzamelde.


Garda Gold, warme kleuren en grote formaten

Garda Gold is een Indische zandsteen van Beltrami met een Provençaalse sfeer. De Garda Gold bestaat in unieke kleuren en heeft een natuurruw oppervlak. De zandsteen is verkrijgbaar in een uitgebreid aanbod formaten, van 20/20 tot 90/60 cm en biedt heel wat combinatiemogelijkheden.


Grannos, groots in veiligheid en sfeer

Modular Lighting Instruments stelt dezer dagen zeven buitenarmaturen voor. Wij pikten er eentje uit, de Grannos. Deze grondspot zorgt naast een grotere veiligheid ook voor sfeer. Dankzij de led in de Grannos warmt deze niet op, waardoor je er met blote voeten op kan lopen. Hij is geschikt voor een tuinpad-, terras-, gevel- en gevelverlichting en beschikbaar in een vierkante of ronde inbouwmodules.


Natria, groene producten voor groene vingers

Geen last meer van slakken in de sla of luizen in de tuin dankzij Natria van Bayer Garden. Natria staat voor natuurlijke effectieve producten voor de bescherming van huis en tuin. Het assortiment bestaat uit onkruidbestrijders en plantenbeschermingsmiddelen tegen insecten en ziekten. Deze reeks vormt een aanvulling op de klassieke producten van Bayer Garden. Zo zijn de actieve stoffen van natuurlijke oorsprong of van nature aanwezig in het milieu.


Kwartsgrijs, stijlvolle post gespot

De brievenbussen-familie van Brabantia heeft er een nieuwe spruit bij. Het bedrijf pakt uit met de stijlvolle kleur: kwartsgrijs. Deze past zowel bij een strakke architectuur als bij de pastoriestijl. Naast de regendichte constructie bezit hij ook een speciale opvangbak. Dankzij het grote formaat is hij niet alleen geschikt voor grotere poststukken, maar voorkomt ook een overvolle bus. Hij bezit ook een veilig cilinderslot met twee gecodeerde sleutels. Vervaardigd is hij uit duurzame, weerbestendige en geluiddempende materialen. Je kan kiezen voor een muur- of paalmontage, eventueel met een bijpassende krantenrol.


M-coat protection, beschermengel van je terras

Van een mooi terras moet je kunnen genieten. Zonder zorgen. Speciaal daarom ontwikkelde Marlux voor de terrastegels Xtirio ‘M-Coat Protection Mat’: een exclusieve matte coating die efficiënt beschermt tegen vocht, vuil en vet zonder dat je de beschermlaag ziet. Deze innovatie zorgt ervoor dat het natuurlijke uitzicht van de terrastegels behoudt en zelfs nog meer karakter geeft.


ClassicCut, prettig en krachtig snoeien

Met de Gardena accugrasschaar ClassicCut kan je gemakkelijk en snoerloos graskanten bijwerken. Voorzien van het gras- en buxusmes met een breedte van 8 cm is deze schaar ook geschikt voor het vormsnoeien van buxus. De schaar werkt prettig en krachtig door de hoogwaardige, onderhoudsarme, oplaadbare lithium-ionaccu. Het LED-display voor de laadstatus van de accu geeft continu aan wat de resterende gebruikstijd is.
 

Puuur, Beken kleur met je barbecue

Met deze stijlvolle houtskoolbarbecue grill je echt gezond en puur. Na amper een kwartier heb je met drie krantenvellen al een grillklaar vuur. Uniek aan de Puuur is zijn innovatieve reflector, die de warmte van de houtskool terug reflecteert in de kuip. Zo gaart het vlees van boven en grilt het onderaan. Tegelijk kunnen alle rookgassen ontsnappen via de lamelstructuur van de reflector. Leuk extraatje: naast de standaardkleuren Arctic White, Pacific Blue, Vulcanic Grey kun je de Puuur van Saey ook bestellen in de kleur van jouw dromen.
 

United parasol, de parasol met het aparte kapsel

Wie zich wil onderscheiden, wie durft, van design houdt en zijn gasten wil verrassen op het terras, kiest voor een United parasol van Sywawa. Kenmerkend voor deze parasol is zijn kapsel. Zijn opvallend design valt meteen op in je tuin.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in