Aanbevolen partners

Logo AVEVE
Klinkers en tegels voor binnen en buiten
Terras & verhardingen

Twinson: duurzame terrasbekleding van Deceuninck

Met Twinson introduceert Deceuninck een revolutionaire terrasbekleding. Het materiaal is vervaardigd uit hout en pvc en kan probleemloos buiten worden toegepast.


Eens het weer wat beter wordt, is het terras een intensief gebruikte ruimte in de tuin. Het materiaal dat je gebruikt voor je terrasaanleg is dan ook van groot belang. Het moet voldoen aan hoge kwaliteits- en onderhoudseisen. Twinson combineert de beste eigenschappen van twee materialen, namelijk hout en pvc, en biedt zo een erg dankbaar alternatief voor de bekende terrasmaterialen. De mix van hout en pvc ziet eruit als hout, en kan zelf nauwelijks onderscheiden worden van echt hout. Een warm en natuurlijk uitzicht dus, maar wel met alle voordelen die pvc biedt. Zo is Twinson onderhoudsvriendelijk, en heeft het daarnaast tal van eigenschappen die het terras een grote meerwaarde bieden. De mix van hout en pvc is immers slipvast, splinter- en rotvrij, waterbestendig en aangenaam om op te lopen.

Makkelijk te plaatsen
De verschillende beschikbare natuurkleuren zorgen ervoor dat het terras zonder problemen ook in uw tuin kan worden geïntegreerd. Daarbij komt ook nog eens het plaatsingsgemak van dit materiaal. Het is vrij makkelijk te verwerken en snel te plaatsen, en de bevestiging gebeurt verdoken.
Ook over het ecologische aspect hoef je overigens niet wakker te liggen. Het materiaal is een ecologisch product dat zelfs 100% recycleerbaar is. Het bevat naast pvc dennenhout, een soort die snel groeit en constant wordt heraangeplant.


Meer info: Deceuninck

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in