Aanbevolen partners

suninvest logo
Kees Smit Tuinmeubelen logo
Tuinmeubelen

Tuinhaarden maken het warm op ons terras

Wat is er gezelliger dan buiten op het terras zitten? Het weer mag dan wel een domper op onze terrasvreugde zetten, de oplossing is nabij. Een tuinhaard op hout gestookt of een terrasverwarmer op gas houdt het warm, terwijl je toch geniet van de ondergaande zon en leuk gezelschap.

Brede vuurmond

De Zeno Barro is een tuinhaard met een extra brede vuurmond van bijna een meter. Naast een geweldig breed vuur kan er natuurlijk ook gekozen worden om met de Zeno Grill te barbecueën en gelijktijdig een haardvuur te stoken. Door de hoogte van de vuurmond is de Barro haard uitermate geschikt om op het terras te plaatsen bij een loungeset. De buitenhaarden van Zeno Products zijn gemaakt van Cortenstaal, een materiaal dat niet door roest.

Meer info: Zenoproducts
De Silo is ontworpen in hoogwaardig zwart gecoat metaal. De grote opening maakt dat de vlammen altijd perfect zichtbaar zijn. Door de toevoeging van wielen is de Silo flexibel. De haard werkt op biobrandstof. De RF keramische brander bevat een absorberende kern, die de bio-brandvloeistof opneemt. Niet de vloeistof brandt, maar de verdamping uit de keramische steen.

Meer info
: Ruby Fires

Gietijzeren vuurkorf

Brandy is een elegante gietijzeren vuurkorf die niet alleen de omgeving warm houdt, maar ook indruk zal maken met zijn uitnodigende uitstraling. Ontworpen om op een cognacglas te lijken, is hij een stevige en stijlvolle aanvulling op elke moderne en stijlvolle tuin of patio.

Meer info: Sywawa

Licht en geluid als surplus

De Totum HLS terrasverwarmer op gas is de eyecatcher van GrandHall. HLS staat voor: Heat, Light en Sound. De terrasverwarmer beschikt over een verborgen luidsprekersysteem waar u uw iPod (of andere media) op kunt aansluiten en de leds aan de zijkant zorgen voor een aangepaste sfeer. Licht en geluid worden gevoed door een oplaadbare accu of 220V, terwijl het zwarte verwarmingselement op flessengas functioneert. De Totum is makkelijk te verplaatsen en is verkrijgbaar in zwart gecoat staal met een roestvrijstalen rooster. Een party kun je nu op elke plek en op elk moment houden.

Meer info: Grandhall

Vuurwand in Cortenstaal

De Tulp Firewall is een Cortenstaal gashaard voor buiten maar kan ook binnen dienen. Deze open haard is ook als windscherm of roomdivider te gebruiken. Door een druk op de knop ontsteek je de haard en kun je genieten van de warmte en het vlammenspel aanschouwen. De buitenhaard wordt geleverd met beschermkap voor over de brander zodat deze niet nat kan worden.

Meer info: Tulp

Gezellig rond het kampvuur

Met zijn allen gezellig rond het kampvuur, het lijkt wel een herinnering uit de kindertijd. De Element4 Campfire is een geweldig alternatief voor een houtkorf of kampvuur. Gemakkelijk en comfortabel, een druk op de knop en je creëert een eigen buitenvuur. Campfire is leverbaar voor aardgas en propaan, inclusief weersbestendige houtset en Carrera kiezelstenen.

Meer info: Element 4

Rond op wieltjes

Op deze ronde verrijdbare buitenhaard heb je een ruim zicht op het vuur. De Tube is een gashaard die zowel met aardgas als propaangas gevoed kan worden. Door de wieltjes kun je hem eender waar op je terras of in de tuin neerpoten.

Meer info: Faber

Mini-vuurschaal

Aangezien je maar op één plaats tegelijk kunt zijn in de tuin, is het handig om een haard naar elke plaats of hoek te kunnen meenemen. De Fuoco van Blomus is is zo’n handige vuurschaal. De mini-haard werkt op brandgel en bestaat uit aardewerk en roestvrij staal.

Meer info: Blomus

360° zicht op vlammenspel

De verplaatsbare tuinhaard van Weber is een accessoire dat garant staat voor een optimale veiligheid. Het is vervaardigd uit geëmailleerd staal, het brandscherm is afgewerkt in roestvrij aluminium en de ondersteuningsring van het deksel in gegalvaniseerd staal. De tuinhaard kun je aanmaken met houtblokjes of aanmaakblokjes. Hij wordt uitsluitend gebruikt als open haard en biedt dus altijd 360° zicht op de vlammen.

Meer info: Weber

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in