Aanbevolen partners

Klinkers en tegels voor binnen en buiten
Terras & verhardingen

TopX: Opmerkelijke producten voor een creatieve tuin

Toe aan een nieuwe tuin of een make-over van het terras? Ontdek dan deze nieuwe producten om het geheel dat tikje extra te geven.

Inspirerende tegels voor dito creaties

De grootformaattegels van Stone&Style zijn meer dan gewone tegels. Het zijn exclusieve sfeermakers die uitblinken door hun kwaliteit en hun veelzijdigheid. Ideaal voor geïnspireerde mensen die belang hechten aan een elegante, gesofisticeerde sfeer buitenshuis.
Of u nu een voorkeur heeft voor tijdloos of liever eigentijds, Megategels zijn zo veelzijdig dat u uw verbeelding rustig de vrije loop kunt laten bij het vormgeven van uw gedroomde buitenruimte(s).
De kers op de taart aanbrengen bij een perfect aangelegde bestrating doet u met Stone & Style banden, palissades en trappen. Het Stone & Style aanbod is fenomenaal, de verrassende combinaties die u kunt creëren nagenoeg eindeloos. Het gamma laat u dan ook toe uw creativiteit naar de hoogste versnelling te brengen. Een esthetische blikvanger in uw tuin, een stemmig zonneterras of een kanjer van een wandelpad: met het uitgebreide assortiment afwerkingselementen van Stone & Style kan u uw verbeelding alvast de vrije loop laten.
Meer info: Stone & Style

VBionen isoleren en absorberen

Vanbockrijck produceert al meer dan 25 jaar betonnen prefab elementen. De nieuwste telg in het gamma van de betonspecialist is VBionen. De wanden combineren isolerende, betonnen keerelementen met absorberende lavasteen. Dankzij de combinatie van keermuren met de Vulkapor lavasteen verzekert Vanbockrijck een stabiel product. Het principe bestaat uit een keermuur, al dan niet zonder voet, waarin flexankers  worden gestort. Aan deze flexankers wordt een net bevestigd, waardoor er een holle ruimte ontstaat tussen net en keermuur. Deze ruimte wordt dan opgevuld met een geluidsabsorberende lavasteen. De meeste geluidsschermen op de markt zijn geluidswerend. Hierbij wordt het geluid naar een andere richting gekaatst. Dit is slechts een verplaatsing van het initiële probleem. Een echte oplossing vinden we in de geluidsabsorberende geluidsmuren. Hierbij wordt geluid opgenomen door het actieve bestanddeel in de muur. Vbionen vinden hun effect in de isolerende (weerkaatsende) werking van de betonnen steun en in de absorberende kwaliteit van de lavasteen Vulkapor.
Meer info: Vbionen

Creatief met zwembadboorden

Niets mooier dan een zwembad dat perfect geïntegreerd is binnen je terras, toch? In het gamma van Marlux vind je 3 tegelreeksen waarvan je de bijpassende zwembadboorden kan bestellen. Handig! En mooi, want elke reeks heeft zijn eigen stijl: de strakke Manhattan, de keramische look van de Kera Linea of de structuurtegel Pietra Linea. Je vindt zeker je gading.
Bijkomende reden om voor Marlux te kiezen: alle tegelreeksen met zwembadboorden zijn beschermd met onze unieke M-Coat. Dit is een coating die je tegels beschermt tegen vocht en vuil, waardoor ze dus weinig onderhoud vragen. Altijd makkelijk in en om een zwembad. Bovendien geniet je van 10 jaar garantie tegen kalkuitslag, vergroening en vorstbestendigheid op tegels met M-Coat.
Wist je dat je zwembadboorden ook op andere manieren kan toepassen in je terras of tuin? Ook als traptrede of als opstapje naar een zwevend terras zorgen zwembadboorden voor een mooie afwerking, want alles vloeit mooi in elkaar over.
Surf naar www.marlux.com en ontdek de verschillende toepassingen van de Marlux zwembadboorden.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in