Aanbevolen partners

Logo AVEVE
Klinkers en tegels voor binnen en buiten
Terras & verhardingen

Stone & Style stelt gamma voor in nieuwe toontuin

Ebema heeft voor zijn gamma Stone&Style sierbestratingsmaterialen een gloednieuwe toontuin geopend op de bedrijfsterreinen in Zutendaal. Op het 1 700 m² grote terrein worden het gamma en de mogelijkheden die het biedt op een creatieve manier getoond. Zo wil de tuin ideeën aanreiken voor een sfeervol terras, inrit of patio.


Bij de opening van de toontuin lanceerde Ebema ook zijn nieuwe palissadegamma. Dit biedt een brede waaier aan mogelijkheden om tuinen en terrassen aan te leggen of af te boorden. Verder werden twee nieuwe producten toegevoegd aan het Megategel-gamma: de Mega-Smooth en de Marblestones. De eerste met een effen gladde structuur, de tweede bedekt met natuursteen.


Investeringsprogramma

Ebema heeft nog andere investeringsplannen. Naast nieuwe drooghallen en een totale renovatie van de tegelhal wordt binnenkort in Zutendaal gestart met de bouw van een nieuw administratief kantoor voor de productie- en onderhoudsafdeling. In Rijkevorsel wordt de laatste hand gelegd aan een belangrijke uitbreiding van de betoncentrale, waarbij het spoelwater opnieuw gebruikt wordt in het productieproces.

Meer info: Stone&Style

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in