Aanbevolen partners

Logo AVEVE
Klinkers en tegels voor binnen en buiten
Terras & verhardingen

Smooth-Objects maakt creativiteit grenzeloos

Het Megategel-gamma van Stone & Style by Ebema blijkt een schot in de roos. Omwille van het succes krijgt de producent almaar meer vragen vanuit de markt naar nieuwe kleuren of andere aanpassingen. Stone & Style by Ebema speelt hierop in met maatwerk onder de noemer Smooth-Objects en de Megategel Dark.


Het idee achter de Megategel is geniaal door zijn eenvoud: een betonnen tegel van 1 bij 1 meter. Dankzij dit formaat, zijn strakke uitzicht en ruime toepasbaarheid is de tegel heel gegeerd. Hij leent zich dan ook voor de meest uiteenlopende toepassingen in de tuin - van zwembadboord over oprit tot dakterras – of in de projectmarkt – van omgevingsaanleg rond of terrassen bij bedrijfsgebouwen tot parkaanleg.
In 2010 nog vulde Stone & Style by Ebema het Megategel-gamma aan met de Mega-Smooth-lijn. Dit broertje van de Megategel heeft het uitzicht van gepolierd beton. Het subtiele wolkjeseffect op het tegeloppervlak sloeg meteen aan bij de creatieve geesten zoals architecten, tuinarchitecten en kunstenaars. Zij waren ook vragende partij om de grenzen van de Mega-Smooth te verleggen en de producent denkt daar graag in mee. De nieuwe lijn Smooth-Objects is daar een passend bewijs van. Binnen Smooth-Objects personaliseert Stone & Style by Ebema immers tegels volgens de wensen van de klanten. Dat kan gaan van de integratie van een logo of foto tot zelfs een reliëf in de tegels.
Ook andere betonproducten wil Stone & Style by Ebema op maat van de klant produceren, gaande van banken, bloembakken, … Vorm, breedte, lengte, kleur of andere kenmerken van deze betonnen elementen, alles kan besproken worden. Stone & Style by Ebema denkt mee in alle aspecten van het ontwerp (stabiliteitsproblemen, montagemogelijkheden,…)


Veilige trap

Een andere innovatie in de Mega-Smooth-lijn is de Easy Step, een nieuwe trapmodule met een terugspringende aantrede. De schuine zijde van de opstap creëert een groter stapvlak voor een meer comfortabel en veilig gebruik. Tegelijkertijd krijgt de trap een eleganter uitzicht. De Easy Step is beschikbaar in de drie kleuren van het Mega-Smooth-gamma: Cream Velvet, Grey Velvet en Blue Velvet.


Zwart, zwarter, zwartst

Tot slot kreeg ook het Megategel-gamma er een nieuwkomer bij. Op vraag van de markt zocht Stone & Style by Ebema naar een betonnen tegel die zwarter is dan de bestaande tegels in het gamma. Het antwoord is de Megategel Dark.


Meer info:
Stone & Style by Ebema

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in