Sfeervolle tuinontwerpen biedt originele tuintips

De tuin wordt steeds belangrijker als rustpunt in ons drukke leven. Het nieuwe boek Sfeervolle tuinontwerpen van 2 voor 5 biedt nuttige, originele tips van een tuinarchitect en een plantenkweker om tot een geschikte tuin te komen.


De tuin vormt hoe langer hoe meer het verlengde van de woonkamer. Groen vormt een rustpunt in onze drukke bezigheden, we zien het wisselen van de seizoenen in onze tuin en ook het tuinieren zelf ontspant. Daarom wordt steeds meer aandacht besteed aan de aanleg van de eigen tuin.

25 tuinconcepten
In Sfeervolle tuinontwerpen worden 25 uiteenlopende tuinconcepten tot in detail beschreven en in beeld gebracht. Per concept krijgt u een analyse van hoe de tuin is opgebouwd en wat de specifieke kenmerken zijn. Daarna volgt een professionele uitleg over de plantenkeuze, de mogelijkheden bij bepaalde grondsoorten enzovoort.

Tips
Dankzij de vele nuttig tips van de tuinarchitect en de plantenkweker krijgt u antwoord op vragen als: hoe stel ik een bloemenborder samen? Hoe krijg ik een dichte grasmat? Wanneer en hoe snoei ik bepaalde planten? Wat zijn de voordelen van een natuurlijke zwemvijver t.o.v. een klassiek zwembad? Hoe kan ik ecologisch tuinieren? Enzovoort.
In Sfeervolle tuinen kunt u ook alles met eigen ogen bekijken. De ruim 200 foto’s vormen de perfecte illustraties bij de tekst. Al bladerend door het boek wandelt u tussen het groen.


Sfeervolle tuinontwerpen / 2 voor 5
Gebonden, full colour
168 blz.
€ 19,95
ISBN 9789002223532

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in