Aanbevolen partners

Logo AVEVE
Klinkers en tegels voor binnen en buiten
Terras & verhardingen

Renson Algarve, terrasoverkapping met horizontaal zonwerend dak

Auteur: Renson

Renson ontwikkelt innovatieve terrasoverkappingen, die beschermen tegen overmatig zonlicht, wind en regen, maar toch voldoende transparantie bieden voor een optimaal contact met de omgeving. Met de nieuwe Algarve biedt een eenvoudige en praktische terrasoverkapping met een zonwerend dak, dat bestaat uit roteerbare aluminium lamellen.


De Algarve combineert een aluminium constructie met een zonwerend lamellendak. De geëxtrudeerde aluminium lamellen zijn tot 150° roteerbaar en bieden zo de gebruiker de mogelijkheid om zelf te bepalen hoe men de zonwering en/of ventilatie wenst.

Waterdicht dak

In gesloten toestand zorgen de lamellen voor een volledig waterdicht dak. De lamellen zijn immers zo ontwikkeld, dat ze het water naar de zijkant afvoeren.

Montage Algarve

Deze Algarve, met maximale afmetingen van 4 m (spanzijde) en 6 m (pivotzijde) per element, kan op verschillende manieren gemonteerd worden: vrijstaand, gevelmontage of geïntegreerd in een bestaande opening zonder verticale kolommen.

Door de elegante, licht vormgeving en de beschikbaarheid in alle RAL-kleuren past deze terrasoverkapping bij elke bouwstijl: klassiek, hedendaags of modern. Het is dan ook de ideale oplossing voor toepassing bij woningen, horecazaken, winkelpanden en andere projecten. 
 

De Algarve van Renson kort voorgesteld
  • Terrasoverkapping met horizontaal zonwerend dak
  • Regelbare zonwering en ventilatie dankzij roteerbare aluminium lamellen
  • Unieke afmetingen tot 24 m²
  • Hoge kwaliteit van afwerking
  • Duurzame materialen

Meer info:

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in