Aanbevolen partners

Logo AVEVE
Klinkers en tegels voor binnen en buiten
Terras & verhardingen

Overkappingen als architecturaal design

Mooi of slecht weer, met een overkapping haal je het maximum uit je terras en tuin. Harol ontwerpt overkappingen zodanig dat ze in elke architectonische omgeving passen én dat ze overal even gemakkelijk aan te brengen zijn.

Overal betekent: montage aan muur, tussen twee muren, aan plafond, op draagbuis of zelfs vrijstaand. Ook de volgende vier nieuwe modellen van Patio zijn zowel functioneel als design.

Patio Stil

De ‘Patio Stil’ is ontworpen om volledig open te laten. Deze overkapping heeft een doorlopende voetstijl, een doorlopende draagbalk en een geïntegreerde goot voor de regenafvoer. De voorste voetpalen kunnen gewoon recht gezet worden of onder een hoek geplaatst worden voor een specifiek designaccent. ‘Patio Stil’ leent zich bij uitstek voor een strakke architectuur.

Patio Infinity

‘Patio Infinity’ heeft dezelfde voetpalen en eenzelfde geleider- en gootprofiel als 'Patio Stil', met dat verschil dat het gootprofiel op de voetpaal is gepositioneerd. Zo kun je de zijkanten mooi afsluiten met een wind- en regenafscherming.

Patio One

‘Patio One’ telt één groot geleiderprofiel waarin alle andere profielen zijn weggewerkt. Goed voor een massieve, strakke overkapping tussen twee muren. ‘Patio Evo’ vertrekt vanuit hetzelfde profiel maar combineert met robuuste voetpalen en geïntegreerde goot.


Info: Harol

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in