Tuinplanning

Ontwerp een tuin met innovatieve producten

Wie vernieuwend wil zijn in de tuininrichting, kan innovatieve materialen zoals VBionen of Megasmooth overwegen. Marlux van zijn kant maakt het ontwerpen van de tuin eenvoudig met een digitale tuincreator waarin zijn producten toepasbaar zijn.

Ontwerp als een tuinarchitect

Met de Marlux Tuincreator word je zelf een tuinarchitect. Dat is helemaal niet moeilijk: even de juiste afmetingen ingeven, bomen, muren, tegels en trappen op hun plaats slepen, genoeg ruimte laten voor een grote barbecue en je tuinplan is klaar!
Dankzij de recente update met nieuwe functionaliteiten bewerk je je plan meteen helemaal in kleur. Zo realistisch.

Ga naar www.marlux.com/be-nl/tuincreator en maak je eigen tuinplan.

VBionen: sterk als beton, de looks van schanskorven

Wie op zoek is naar een mooie, visueel integreerbare scheidingswand voor architecturale of bouwkundige toepassingen, heeft met de VBionen de ultieme oplossing gevonden. De VBionen zijn esthetisch, onderhoudsarm, extreem geluidsabsorberend en waterdicht. Daardoor lenen ze zich heel goed voor een natuurlijke omgeving.Het systeem bestaat uit geprefabriceerde betonwanden – met of zonder voet – die voorzien zijn van flexankers. Met behulp van clips kun je aan deze ankers voorzetnetten vast klikken. De tussenruimte kun je tot slot opvullen met een gesteente naar keuze. Het flexibele montagesysteem laat veel ruimte voor creativiteit.

Meer info: www.vbionen.com

Tuintegels voor een MEGA-uitstraling

Het paradepaardje van Stone&Style by Ebema is de Megasmooth collectie. Megasmooth vormt het absolute pronkstuk voor creaties van formaat waarmee je adembenemende projecten kunt realiseren. Met hun strakke lijnen, gladde looks, streelzachte textuur en intense kleuren stelen ze gegarandeerd de show. Geen wonder dat de Megasmooth tegels ondertussen het mooie weer maken in tuinen en balkons van tal van trendy designhotels, in stijlvolle buitenpatio’s maar vooral ook rond geraffineerde woonruimtes waar een verfijnde smaak en onmiskenbare elegantie de toon zetten.Door hun strakke vormgeving, hun rijke uitstraling en hun robuuste, stoere omvang creëren ze in elke tuin gegarandeerd symmetrie, verleidelijke looks, grandeur en een absoluut gevoel van ruimtelijkheid.
 
Net zoals bij de andere Stone & Style collecties zijn er als kers op de taart voor het Megasmooth gamma eveneens bijhorende zwembadranden, trapelementen en opsluitbanden.
Creativiteit houdt echter niet op met prachtige tuintegels. Daarom ging Stone&Style by Ebema nog een stap verder en breidden ze hun Megasmooth collectie uit met 'Smooth Objects', een gamma van uiteenlopende (tuin)objecten als zitelementen, kunstvoorwerpen, ... uitgevoerd met dezelfde prachtige, fluweelgladde look als de Megasmooth tegels.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in