Neem proper afscheid van de zomer

Wanneer de dagen korter worden en de nachten kouder worden, staat de herfst voor de deur en is het tijd voor de grote opkuis voor de winter. Met het nieuwe Gardena Cleansystem worden de kuisklussen met plezier en gemak gedaan.


Gardena heeft systemen ontwikkeld voor alle noden – zelfs voor het reinigen. Het nieuw onderhoudssysteem Cleansystem, is de ideale partner voor al uw kuisklussen in huis en tuin. Het concept van geïntegreerde aansluiting is ingenieus aangezien dat de stelen en accessoires allerlei verschillende combinaties mogelijk maken.
Er zijn twee verschillende lengtes in de stelen (90 en 150cm), eveneens als een telescoopsteel (tot 260cm) om hoge plaatsen te bereiken. Elke steel is voorzien van een breukvaste houder voor toevoeging van Gardena-schoonmaakmiddel. De verschil-lende schoonmaakmiddelen hebben elk hun doel en zijn dus aangepast aan één bepaalde schoonmaakklus.
Naast de stelen met waterdoorvoer, stelt Gardena eveneens een breed assortiment van aansluitgereedschappen voor. Bij-voorbeeld, de raamwasborstel met trekker is ideaal voor het schoonmaken zonder strepen en zonder moeite van glazen op-pervlakken. Deze borstel kan als handgereedschap gebruikt worden of worden aangesloten op één van de waterstelen. De reinigingsfleece van hoogwaardige microvezels is uitstekend voor een intensieve schoonmaak zonder strepen, en kan schoon-gemaakt worden in de wasmachine.
Voor het schoonmaken van auto’s, caravans en andere kwetsbare oppervlakken, zijn er verschillende wasborstels. Voor grondige reiniging van harde oppervlakken (vloeren, terras, voetpad, opritten…), be-schikt Gardena over verschillende schrobbers die alle hardnekkig vuil zullen wegwerken.

Iedere schoonmaak zijn eigen reinigingsset
De Gardena Cleansystem reinigingssets zijn aantrekkelijke en complete sets klaar voor gebruik. Voor de auto is er de autorei-nigingsset. De andere twee sets spreken eveneens voor zich. De ene is een speciale set voor glazen oppervlakken. En de laatste is voor alle schrobwerken op harde oppervlakken (vloeren, opritten…). Elke set heeft telkens een bijpassend reinigingsmiddel. Ze kunnen eveneens worden aangevuld met andere aansluitgereedschappen.

Snelle en makkelijke aansluiting
Voor alle moeilijk bereikbare plaatsen of tuinmeubels, bestaan er ook twee handborstels: één voor kwetsbare oppervlakken met zachte haren en één schrobber voor de hardnekkige oppervlakken. Deze accessoires kunnen rechtstreeks op de tuinslang aangesloten worden. De handborstels zijn ideaal voor gebruik op moeilijk bereikbare plaatsen dankzij hun vlakke voorkant.

Meer informatie: www.gardena.be

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in