Aanbevolen partners

suninvest logo
Kees Smit Tuinmeubelen logo
Tuinmeubelen

Natal Sofa: modulair tuinmeubilair

Als luxemerk in tuinmeubilair houdt Tribù al jaren een vaste strategie aan: vernieuwende tuinmeubelen maken met een tijdloze vormgeving. Met Natal Sofa is vormgever Wim Segers hier opnieuw in geslaagd.


Het nieuwe concept van Wim Segers laat toe om je eigen sofaopstelling te creëren. Gebruikscomfort staat daarbij centraal. Het resultaat is een uiterst flexibele, elementaire sofa met twee of drie lengtes van roestvrijstalen frames.

De ruggen zijn daarbij op een eenvoudige manier te demonteren en langs alle zijden inplugbaar. Verder zijn de rugkussens zo gemonteerd dat je vlot van een actieve naar een passieve zithouding kan of omgekeerd.
De uiterst comfortabele zitkussens vormen daarbij een ideale basis om zondeer ruggen te gebruiken als dagbed. Kortom, volgens goede Tribù-traditie combineert ook deze sofa binnen de bestaande Natal-collectie technische kwaliteit met pure esthetiek en optimaal gebruikscomfort.

Wim Segers hierover: “Met deze sofa heb ik geprobeerd het thema ‘buiten leven en wonen’ op een andere manier te interpreteren. Buiten wonen staat tegenwoordig in het teken van ontspanning en is meer dan ooit synoniem voor verlangen, voor kwaliteit van leven. Met de tuin, het terras of de veranda als volwaardige plaatsen in onze woonomgeving. Afhankelijk van de beschikbare ruimte kan iedereen voortaan zijn eigen sofaopstelling creëren, zwoele zomeravond of niet.”

De Natal Sofa is beschikbaar in een twee- en een driezitter, de kussens zijn verkrijgbaar in wit, quartz en grijs.

Meer info: www.tribu.be

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in