Met Versus onder de zon

Schone schaduw, het kan dankbaar zijn als hartje zomer de zon te gul is met haar stralen of felle licht. Met de vrijstaande parasols Vitino Pendulum en Papillon van Versus creëer je alvast een koele oase in je tuin of op je terras. Zodat je zorgeloos kan verder genieten van het mooie weer.

Parasol Vitino Pendulum

De Vitino Pendulum parasol heeft een aluminium frame, oogt licht, fris en zomers – wat niet wegneemt dat deze parasol met zijn granieten voet van 150 kg goed bestand is tegen windstoten. Andere troef is het gebruiksgemak. Zo kan je Vitino Pendulum gemakkelijk dichtplooien en kan je het doek ook eenvoudig afnemen en reinigen (krimpvrij). Verder is het dralondoek ook uv-bestendig en rotvrij.
Diameter: 320 cm
Kleuren: ivory, quartz (doek)
Richt verkoop prijs: 995 euro

Parasol Papillon

Voor schaduw van formaat zorgt Papillon, een extragrote overkapping (3 bij 5 meter) die zich makkelijk laat oprollen. Het doek is behandeld met een speciale tefloncoating, waardoor regendruppels gewoon van de parasol parelen. Geen plensbui die je goed humeur kan verstoren dus! Wie extra veel schaduw wil, kan twee of meerdere Papillons aaneenschakelen, in de lengte of langs elkaar. Daarvoor zijn specifieke metalen voeten en gootjes verkrijgbaar. Bovendien kan je het geheel uitbreiden met een sidewall die extra beschutting geeft.
Afmetingen: 300 x 500 cm
Kleuren: ivory (doek)
Richtverkoopprijs: 2 980 euro

Versus tuinmeubelen

De collectie ‘Versus’ van Tribù, ontwerper van vrijetijdsmeubelen, straalt een mediterrane sfeer uit. De buitenmeubelen weerstaan alle wereldklimaten en zijn door hun perfecte afwerking en verfijnde details eveneens geschikt voor binnengebruik. Het ontwerp gebeurt in eigen huis of door de externe ontwerpster Inge Van Gheel.
De Versus-collecties worden wereldwijd verdeeld in 44 landen. De belangrijkste exportmarkten zijn Nederland, Luxemburg, de Verenigde Staten, Spanje en Duitsland. Maar ook in Australië, Japan en Singapore vind je een exclusieve importeur.

Tribu.be

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in