Aanbevolen partners

Logo AVEVE
Tuinafsluitingen

Kant & Klaar Haag biedt instant beschutting

Wie zijn tuinafscheiding wil voorzien van levend groen, moet doorgaans enkele jaren geduld oefenen voordat de hagen volwassen en dicht gegroeid zijn. Het Nederlandse Mobilane past hier nu een mouw aan met de Kant & Klaar Haag. De voorgekweekte, levende dichte haag biedt onmiddellijk en op natuurlijke wijze privacy.
 

 

Haagsoorten

De Nederlandse producent Mobilane heeft haar collectie uitgebreid met diverse nieuwe soorten Kant & Klaar Hagen. Zo zijn er nu verschillende formaten verkrijgbaar (variërend van 100 cm tot 220 cm hoogte) en zijn er meer haagsoorten verkrijgbaar, onder andere nieuwe klimopsoorten, vuurdoorn en beuk.

Zeker voor een nieuwe, kale tuin of bij een tuinrenovatie is de Kant & Klaar Haag een uitkomst. De hagen zijn 2 jaar lang professioneel gekweekt en zijn optimaal geschikt voor onmiddellijk gebruik. Bijkomend voordeel: de haagpanelen kunnen in alle jaargetijden geplant worden in tegenstelling tot losse plantjes die slechts in voor- en najaar de grond in kunnen.


Toepassingen

Kant en Klaar Hagen kun je naast erfafscheiding ook gebruiken voor tal van andere toepassingen. Zo kan je er meteen tuinkamers mee maken, een afvalcontainer aan het zicht onttrekken, een tuindouche of zwembad afschermen en kan je een groene garage creëren. Een Kant & Klaar Haag kan natuurlijk ook als groene beschutting op balkon of terras worden toegepast en is daarom tevens leverbaar in een hardhouten bak.

Meer info: Mobilane
 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in