Aanbevolen partners

Logo AVEVE
Klinkers en tegels voor binnen en buiten
Terras & verhardingen

Inspiratiegids mooie terrassen

Alleen een tafel met zes stoelen maken vandaag je terras niet meer. Een loungeset of bar kunnen je terras opvrolijken. Onze inspiratiegids
levert mooie terrassen op, aan jou de keuze welke stijl je uit wil: van eenvoudig comfortabel over chique design tot verrassend relaxed!

 

Moduleerbare loungezetels
Moduleerbaarheid is handig als het aantal bezoekers op je terras niet altijd hetzelfde is. Van een loungezetel maak je zo bijvoorbeeld twee aparte zittingen. Verwisselbare hoezen of zittingen, ideaal om je terras snel van uitzicht te doen veranderen. Het is voordelig voor je budget, want zo hoef je niet elk jaar opnieuw een hele nieuwe set aan te schaffen.

Meer info: Gloster

 

Grote tegels

Groter dan groots, zo zien de tegels er vandaag de dag uit. Stone&Style had al een 100x100cm in het gamma, maar nu komen daar ook de 120 op 80cm bij. Kleiner kan natuurlijk ook met 100 op 50 of 25 cm of 50 op 50cm. Verder kun je kiezen tussen een gekorrelde of eerdere strakke betonlook.

Meer info: Stone&Style

 

Handgeweven tuinmeubelen

Of je eerder voor een design of natuurlijke look van je tuinmeubelen gaat, is aan jou de keuze. Deze Safi van Vincent Sheppard is handgeweven kunsthars, gecombineerd met een gepoedercoat aluminium frame, zorgt ervoor dat je set het hele jaar buiten kan blijven staan.

Meer info:
Vincent Sheppard

 

Combinatie hardsteen en keiklinkers

Op dit terras is gekozen om Belgische blauwe hardsteen en keiklinkers te combineren. De keiklinkers liggen ook rond het terras, zodat het een mooi geheel vorm. Het overloopzwembad is trouwens een troef van dit terras.

Meer info: Tuinarchitectuur Verellen

 

Red Label Lazy - Royal Botania

Een lounge nodigt om gezellig te relaxen en vooral om er lang te kunnen van genieten. Met de ‘Lazy’ van Royal Botania kun je zelf creaties met 2 kleuren en 3 elementen maken. Een laag tafeltje maakt de set compleet.

Meer info: Royal Botania

 

Hemels blauw

Traditioneel, strak of retro: een tegelterras met de look van blauwe hardsteen geeft elke tuin meer karakter en klasse. Kies voor de juiste vormen, combineer de juiste texturen en… welkom in de wondere Marlux-wereld van ‘Hemels blauw’.

Meer info: Marlux

 

Leuke bartafel

Een extra terras in de tuin met zowel spel en plezier voor kinderen als volwassenen. Een zandbak met vuurkorf, aangekleed met een bartafel waarop je allerlei hapjes en drankjes kunt presenteren. Veel plezier!

Meer info: Colect

 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in