Aanbevolen partners

Logo AVEVE
Klinkers en tegels voor binnen en buiten
Terras & verhardingen

HUWA, nieuw gamma kleiklinkers van Vandersanden Group

Vandersanden Group toont op de Bis Beurs haar nieuwe gamma kleiklinkers. De baksteenfabrikant is in Nederland al enige jaren bekend op de straatsteenmarkt en levert daar haar klinkers vooral voor de projectmarkt. Vandersanden Group wil nu ook de Belgische particuliere markt kennis laten maken met haar gamma kleiklinkers. Dit onder de merknaam HUWA.

Er is keuze uit meer dan 30 kleuren die verkrijgbaar zijn in diverse formaten en uitvoeringen. Ze zijn beschikbaar in waalformaat, dikformaat, keiformaat en langformaat. Bezand of onbezand. Getrommeld of ongetrommeld. Dankzij dit grote aanbod aan mogelijkheden heeft de tuinarchitect een onbeperkte ontwerpvrijheid. 

Afstandhouders

 De HUWA kleiklinkers distantiëren zich van de concurrentie door hun afstandhouders. Dankzij deze eigen productontwikkeling kunnen de klinkers op een vlotte manier worden gevlijd. De afstandhouders zorgen ervoor dat de stenen (ondanks dat ze ‘koud’ tegen elkaar staan) tóch ± 3 mm vrij blijven van elkaar, waardoor ze minder beschadigen. Als de kleiklinkers eenmaal verwerkt zijn, blijft afsplinteren tot een minimum beperkt, waardoor de esthetische levensduur aanzienlijk wordt verlengd. De afstandhouders zorgen bovendien voor een regelmatig patroon van fijne voegen. Dit vergemakkelijkt de afvoer van hemelwater naar de ondergrond.

Meer info: Vandersanden Group

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in