Aanbevolen partners

Logo AVEVE
Klinkers en tegels voor binnen en buiten
Terras & verhardingen

Gladde jongen voor creatieve tuinbestrating

Stone & Style verrast in 2010 opnieuw met een aanvulling op zijn populaire Megategel-gamma. De nieuwkomer valt op door zijn glanzende, fluweelzachte uiterlijk. De ontwerpers inspireerden zich voor Mega-Smooth op een industriële omgeving waar beton in zijn meest pure vorm wordt gebruikt.

 

Bij de eerste aanblik heeft de Mega-Smooth het uitzicht van gepolierd beton. Het oppervlak heeft een subtiel wolkjeseffect dat de tegel zijn charme geeft. De wisselende kleurnuances krijgen na verloop van tijd pas hun ware uitstraling, een unieke eigenschap van beton.
De uitstraling van het nieuwe broertje in het Megategel-gamma van Stone & Style wordt verder mee bepaald door de pure en strakke vorm. Dankzij deze verschijning laat de tegel zich uitstekend combineren met een moderne of eigentijdse woningarchitectuur.


Uniek

Mega-Smooth is een exclusief product met een hoogstaand afwerkingsniveau dat kan dienen voor het terras, als staptegel of voor het tuinpad.
Tegels van 100x100 cm, 60x60 cm, trappen en opsluitbanden vormen het basisgamma van de Mega-Smooth. Maar ook unieke series zoals tegels met een motief - volledig op wens van de opdrachtgever of ontwerper - kunnen een creatieve geest tot unieke ontwerpen inspireren.


Kleurenpalet

Velvet of fluweel zijn de eerste woorden die naar boven komen bij het zien van het exclusieve kleurenpallet. Cream Velvet is dé kleur bij uitstek om een designtuininrichting extra allure te geven. Grey Velvet en Blue Velvet komen dan weer perfect tot hun recht in een industriële of huiselijke omgeving. Kortom, het kleurenpalet biedt tal van creatieve mogelijkheden.


Gevestigde waarde

Het Megategel-gamma van Stone & Style is al enkele jaren hot. Kenmerkend voor de productlijn is het tegelformaat van 100 bij 100 cm. Dat megaformaat wordt aangevuld met 4 andere formaten: 100x50, 120x80, 100x25 en 50x50 cm. Deze formaten kunnen met elkaar worden gecombineerd of afzonderlijk worden gebruikt.
Verder is de keuze beschikbaar in twee uitvoeringen. De Rockstone Megategel heeft een typisch gekorreld uitzicht, met als exclusieve variant de Diamond, een tegel die door de lichtinval gaat glitteren als een echte diamant.
De Carreau-Megategel staan dan weer voor een strakke betonlook. De tegel is slijtvast en creëert een gevoel van openheid, ruimte en rust.


Specialistenwerk

Het plaatsen van de Megategels is specialistenwerk. De standaardvariant van 1 bij 1 meter weegt meer dan 125 kilogram. Door die afmetingen en het gewicht moet de tegel met behulp van speciale klemmen, of nog beter, machinaal worden geplaatst. Stone & Style investeert maximaal in het ter beschikking stellen van de nodige hulpmiddelen en het opleiden van de plaatsers om tot een perfect eindresultaat te komen. Plaatsers die slaagden in hun opleiding krijgen het label ‘Erkend Plaatser’ en zijn de voorkeurpartners voor de plaatsing van de Megategels en het volledige Stone & Style gamma.
Het label wordt enkel toegekend aan plaatsers die vertrouwd zijn met de producten van Stone & Style, die kwaliteitswerk leveren, die vakkundig advies kunnen geven over de Stone & Style-producten en die de nodige opleidingen heeft gevolgd. Zo kunt u als opdrachtgever er zeker van zijn dat uw kwaliteitsproduct ook wordt geplaatst door een vakbekwame aannemer.

Meer info: Stone & Style

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in