Aanbevolen partners

Logo AVEVE
Klinkers en tegels voor binnen en buiten
Terras & verhardingen

Gestileerde afvoerput voor natuursteen

ACO Passavant stelt ACO Self Bluestone voor, een nieuw afvoerputje speciaal voor plaatsing onder de kraan op uw terras. Gemakkelijk en esthetisch te integreren in een vloer uit blauwe hardsteen.

Natuursteen behoort momenteel tot de meest populaire vloerbedekkingen voor het terras. Met ACO Self Bluestone speelt ACO in op deze trend. Het lichaam van dit afvoerpuntje uit kunststof draagt een opzetstuk uit inox met eenzelfde buitenafmeting als de veel verkochte steen van 20 cm bij 20 cm. Zo is deze makkelijk en esthetisch te integreren in het voegpatroon.

 

Betegelbaar deksel

Het inliggende deksel heeft een vrije hoogte van 2,5 cm. Bij de plaatsing moet er enkel op gelet worden dat de steen in het deksel en de omliggende stenen 2 à 5 mm hoger liggen dan de randen van het opzetstuk. Zo vangt de omlopende sleuf tussen deksel en raamkader dan alle kuis- en hemelwater discreet op. Voor een volledige toegang tot de afvoerput, bijvoorbeeld voor het leeggieten van een emmer, kan het deksel eenvoudig even weggenomen worden. Handig toch?

De vloerafvoerput, verkrijgbaar met een verticale of een oriënteerbare horizontale uitloop voor aansluiting op de riolering, heeft een makkelijk uit te nemen en te reinigen waterslot. Het geheel wordt vastgezet in de stabilisé die dienst doet als ondergrond voor de blauwe hardsteen.

Meer info: Aco Passavant

 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in