Aanbevolen partners

Klinkers en tegels voor binnen en buiten
Terras & verhardingen

Geniet van je terras, het hele jaar door

Zoveel mogelijk tijd buiten doorbrengen is een ware trend geworden. Samen met vrienden en familie plezier maken of helemaal tot rust komen op je eentje. Het weer moet echter net goed zijn: liefst lekker warm, maar zonder een brandende zon, niet te koud en zeker geen regen of wind. De dagen waarop de weersomstandigheden ideaal zijn, zijn helaas beperkt. Daar heeft RENSON® echter een oplossing voor. Met een terrasoverkapping verleng je de zomer en kun je bijna het hele jaar door genieten van de buitenlucht.

Vier tijdloze modellen met eindeloze personalisatiemogelijkheden

Bij de Lagune® heb je een geïntegreerde windvaste, waterdichte maar lichtdoorlatende doekzonwering boven het hoofd. Camargue®, Algarve® of Algarve® Roof hebben kantelbare aluminium lamellen in het dak waarmee je zelf de lichtinval op het terras bepaalt. Deze comfortabele buitenkamers staan garant voor sfeer en uitstraling maar ook voor warmte en gezelligheid. Als het ’s avonds donker wordt, schakel je gewoon de geïntegreerde LED-verlichting aan. Ook als het kouder wordt, kun je blijven genieten. Afhankelijk van de grootte van de terrasoverkappingen kunnen immers één of meerdere verwarmingselementen voorzien worden. Zelfs de geliefkoosde muziek weerklinkt zonder probleem op het terras dankzij de geïntegreerde flat panel speakers.

Neergelaten windvaste, gemotoriseerde screens zorgen voor een beschermend cocon. Je kunt ook kiezen voor glazen schuifwanden. Ook elegante Loggia® schuifpanelen met windvaste screendoeken, aluminium of houten lamellen behoren tot de mogelijkheden.

Nieuwe mogelijkheden: Algarve® nu ook voor grotere oppervlaktes & Camargue® ‘Bicolor’

De Algarve® terrasoverkapping is beschikbaar in maximale afmetingen van 4,5 m x 6,05 m. Maar voor grotere oppervlakken biedt RENSON® nu ook een oplossing met de “gekoppelde” Algarve®. Hierbij worden twee dakstructuren met beweegbare lamellen aan elkaar gekoppeld en dit zonder visueel storende tussenkolom, zo behoud je het open gevoel op je terras. Dit resulteert in uitzonderlijk grote afmetingen tot 6 m x 6,05 m en een totale maximale oppervlakte van 36 m². Voor grenzeloos genot op je terras!
 
Speel met kleur met de Camargue® ‘bicolor‘. Je kunt namelijk de structuur en de lamellen in een verschillende kleur bestellen, zonder meerprijs. Zo creëer je jouw terrasoverkapping volledig naar eigen smaak.

Kom inspiratie opdoen in EXIT 5

In de showroom van RENSON®, EXIT 5 in Waregem, ben je het hele jaar door welkom om er de diverse modellen en mogelijkheden te bekijken. Deze showroom is elke werkdag open van 8u tot 18u en is ook open op zaterdag van 9u tot 12u. Meer info op www.exit5.be
 
Meer info op www.renson-outdoor.be.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in