Aanbevolen partners

suninvest logo
Kees Smit Tuinmeubelen logo
Tuinmeubelen

Fashion op je tuinterras

In ons artikel Mix & Match over de interieurtrends van dit seizoen gaven we het al aan: de mode van de catwalk sijpelt ook onze woning binnen. Dedon, maker van exclusieve buitenmeubelen, haalt nu enkele bekende stofmotieven uit de kast voor de Dedon Dress Code, een speciale editie van zijn Slim Line collectie tuinzeteltjes. De link met The Sex Pistols, Audrey Hepburn, Jean-Paul Gaultier of Scandinavië is niet veraf.
DEDON heeft een aantal van de meest klassieke modepatronen geherinterpreteerd voor de SLIM LINE-collectie, ontworpen door Jean-Marie Massaud. De collecties kregen de namen van Europese steden en regio’s. Met de vier nieuwe collecties Edinburgh, Cambon, Marseille en Oslo gaan mode en meubels hand in hand. Het is dan ook niet verwonderlijk dat DEDON deze Special Dress Code onlangs in een eigen showroom voorstelde op het Salone del Mobile in Milaan. Door het grote succes gaat deze 'haute couture' collectie nu ook in productie, in beperkte oplage.

Schotland

Eén van de beroemdste patronen is het Schotse ruitenpatroon of de tartan. De EDINBURGH-collectie refereert naar de Schotse hooglandcultuur, de traditionele sfeer van Britse clubs, punkgroep The Sex Pistols en modeontwerpers zoals Vivienne Westwood en Ralph Lauren.

Parijs

De CAMBON-collectie neemt je mee naar de modebuurten in Parijs, doet dromen van flaneren langs de Parijse boulevards in Audrey Hepburn-stijl, gehuld in een pied de poule pakje.

Marseille

De MARSEILLE-collectie doet denken aan Pablo Picasso, mondaine zomerresidenties aan de Franse Rivièra en Jean-Paul Gaultier. De matrozenstijl is een blijver, net zoals de DEDON-meubels.

Oslo

Met de OSLO-collectie krijgt de klassieke gebreide “Noorse Stijl” een nieuwe look: de collectie brengt de authentieke en ruwe wildernis van het Scandinavische landschap naar de moderne grootsteden. Want DEDON vindt dat je niet alleen in tuinen, op stranden en terrassen buiten leeft, maar ook in de stad.

Hoewel het DEDON-tuinmeubilair bekend staat als luxueus en klassevol, kleurt het buitenmerk met deze speciale collectie buiten te lijntjes. Verrassend en net daarom zo leuk.

Bekijk de volledige collectie op de website van Dedon.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in