Tuinplanning

eSafe brievenbus kan ieder pakket aan

Online shoppen wint aan terrein. Geen wonder, want alles loopt heel vlot vanuit je zetel. Alleen … het leveren van de pakjes kan al eens voor een probleem zorgen, omdat ze niet in de brievenbus passen. Vaak betekent dat naar het postkantoor tijdens kantooruren om het pakje op te halen. Daar biedt de eSafe pakketbrievenbus een logische oplossing om het hele bestelproces toch nog eenvoudig te laten verlopen.
De eSafe is een gamma pakketbrievenbussen dat kleine tot grote pakketten aankan. De eSafe pakketbrievenbussen werden bovendien ontwikkeld met oog voor design, getuige het strakke ontwerp en de weggewerkte sloten. Ze werden getest door bpost en zijn beschikbaar in alle RAL-kleuren. De duurzame en roestvrije aluminium brievenbussen zijn afgewerkt met een kwalitatieve poederlak. 

eSafe: het aanbod

Fenix is de pakketbrievenbus voor wie het strakke design van de woning verder wil doortrekken tot op de stoep. De Fenix Top is verkrijgbaar in 2 afmetingen: Small en Medium en is uitgerust met een valklepsysteem. Met de brievenbusklep bovenaan is die discreet ingewerkt en wordt tegelijk het volume van de pakketbrievenbus optimaal benut. De Small-versie kan pakjes tot 38 x 30 x 10 cm (l x b x h) aan, in de Medium-uitvoering kan je pakjes tot 38 x 30 x 15 cm (of een Zalando schoendoosformaat) ontvangen.
Het cijferslot op de Fenix Front laat ook toe om pakjes tot 63 x 33,5 x 21,5 dezelfde weg terug te sturen. Zo kunnen handelaars ook na de openingsuren gemakkelijk pakjes uitwisselen en de poetsvrouw hoeft de sleutel niet langer onder de mat te zoeken, maar wel veilig opgeborgen in de pakketbus.
 

Topak

De Topak is het instapmodel onder de eSafe pakketbrievenbussen en werd speciaal ontworpen voor online shoppers die vaak grote pakketten bestellen, maar in dezelfde bus toch hun brieven willen blijven ontvangen.
De eSafe Topak is verkrijgbaar met mechanisch slot of cijferslot voor pakjes tot 45 x 36 x 21 cm. Die laatste versie laat opnieuw toe om pakjes terug te sturen, goederen uit te wisselen of de sleutel veilig op te bergen voor poetsvrouw of huurders.
 

eSafe Shopperbox

Stel: je investeerde eerder al in een brievenbus, maar wil voortaan toch met de regelmaat van de klok thuis pakjes ontvangen? Dan is de eSafe Shopperbox de ideale oplossing.
Deze variante op de Topak is niet uitgerust met een brievenbusdeel en valt daardoor niet onder de geldende postwetgeving die bepaalt waar een brievenbus moet hangen, hoe hoog en hoe toegankelijk die moet zijn.
Het specifieke ontwerp van de Shopperbox is perfect afgestemd op de behoeften van online shoppers: hij kan pakjes aan tot 45 x 36 x 21 cm (gebaseerd op de courantste afmetingen van online bestelde pakketjes en net zo groot als een Zalando-laarzendoos), gemakkelijk op te hangen en verkrijgbaar met cijferslot om ook pakjes te laten ophalen of terug te sturen.

Het grote publiek kan eSafe voor het eerst ontdekken tijdens Batibouw (Paleis 1, stand 519.)
 
Meer info: esafeparcelboxes.com

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in