Aanbevolen partners

Logo AVEVE
Vijver

Een onderhoudsvrije vijver dankzij Biotec-Screenmatic

Vijverspecialist Oase investeert heel wat in onderzoek naar nieuwe vijvertechnologieën die het onderhoud van een vijver aanzienlijk vereenvoudigen. De vijverfilter Biotec-Screenmatic is  daarvan het nieuwste voorbeeld.

Dankzij dit unieke filtersysteem is er van filteronderhoud in de vijver geen sprake meer. Biotec-Screenmatic haalt de grove vuilpartikels eenvoudig en veilig uit de vijver dankzij de aanwezigheid van een zelfreinigende zeefwand.

Vijverfilter met zeef

De vuilpartikels worden aan het systeem onttrokken vooraleer ze aan de filterunit komen.  Ze vallen op de bewegende zeefwand en belanden vervolgens in een opvangreservoir. 

 De Screenmatic-aandrijving zorgt voor een permanente reiniging van de zeefwand en een constante doorstroming van de vuildeeltjes.
Een bijkomend voordeel van de nieuwe filtertechnologie is de hogere efficiëntie en de langere levensduur van de filtersponsen. Doordat de sponsen niet met het grove vuil in contact komen, blijven ze bovendien langer in goede conditie en worden ze  veel minder snel vuil.

Prijs vijverfilter

De gepatenteerde filtersystemen Biotec-Screenmatic bestaan in 3 verschillende versies, geschikt voor vijvers van 50, 60 of 140 m³. 
De aanbevolen verkoopprijs van Biotec-Screenmatic begint vanaf 559 euro, inclusief btw. Oase geeft 3 jaar volledige waarborg op de toestellen.
De filtersystemen Biotec-Screenmatic zijn te koop in de gespecialiseerde vijvercentra. Voor meer informatie of het adres van een OASE-vijvercentrum in uw buurt kan u bellen naar OASE op het nummer 02 454 07 43 of  surfen naar www.oase-pumpen.com

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in