Aanbevolen partners

suninvest logo
Kees Smit Tuinmeubelen logo
Tuinmeubelen

Chill Sensations: Loungen in maximaal design

Stijlvolle buitenmeubelen vragen om meer. Om je terras of tuin helemaal in te richten, brengt Chill Sensations een nieuw loungebed op de markt. Het resultaat is minimalisme met een eigenzinnige twist: verrassend ergonomisch zitcomfort dat strak en sexy oogt.


Meer dan ooit koesteren we de tuin als een bijzonder stukje buitenruimte. Het functioneel gebruik van de tuin is vandaag belangrijker geworden en heeft veel meer betekenis gekregen dan alleen maar buiten zitten. Door de toenemende trend om ontspanning naar buiten te brengen, creërde Chill Sensations een uniek ruimteconcept waar je helemaal tot rust kan komen. Dit tijdloze designbed is puur, comfortabel en harmonieus zodat je even kan ontsnappen aan de dagelijkse realiteit om languit te genieten van échte ontspanning.


Overdag

Het elegante Chill Sensations bed verandert je terras in een aantrekkelijke, aparte en functionele ervaring voor iedereen. Eten, zonnen, loungen en zelfs slapen was nooit leuker en stijlvoller.
Het ergonomisch design maakt van dit bed een tijdloos meubel dat in vele stijlen past. De decokussens zorgen voor een extra stijlvol en zonnig effect. De kussens uit imitatieleer, zijn bestand tegen vlekken, schimmelvorming, chloor en zout water.
Lees je liever je favoriete boek? Geen probleem! Voor de finishing touch is het bed voorzien van een parasol die je de gewenste schaduw geeft.
Het designbed kan gebruikt worden op je terras, voor ontspanning in hotels, naast zwembaden, op het strand en buitenshuis. Hoe je het ook draait of keert, dit bed staat voor loungen in maximaal comfort!


's Avonds

Het Chill Sensations bed is gemaakt van doorschijnend polytheen met LED belichting. De kleurkeuze kan volledig afgestemd worden naar je eigen smaak: één kleur of een sequentie van verschillende kleuren. Het voordeel is dat je het bed kan gebruiken als sfeerlamp. Het bed is licht waardoor je het gemakkelijk kan installeren of verplaatsen. Samengevat: voor wie houdt van comfort én speels design.


Meer info: www.chillsensaciones.com
 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in