Buiten verfrissen onder de douche

Na een plons in het zwembad, een relaxmoment in de tuinspa of buitensauna of gewoon op een zwoelde dag kan je met een druk op de knop snel onder de buitendouche. Deze biedt een fris moment en hygiëne. In de strakke stralen of regendouches vind je een heuse waaier aan designmogelijkheden.

 

Solar doucge

Douchen met de zon

Aangezien onze Belgische dagen nog niet echt tropisch zijn, is het aangenaam om onder een warme douche plaats te nemen. Deze solar buitendouche is voorzien van een zonneboiler, die kan uitgebreid worden met een elektrische module om ook op koudere dagen te kunnen genieten van warm water.
 

Ik Ga Bouwen

Hygiënische zonnedouche

Het Italiaanse MyYour brengt met de ‘Solar Dyno’ een zonnedouche, opgenomen onder een nieuw gepatenteerd systeem dat het risico op bacteriële besmetting vermindert. De douche oogt futuristisch en imposant en is beschikbaar met satijnchromen armaturen.
 

Ik Ga Bouwen

365 op 365

De Jee-O Pure is een strakke RVS design douche zonder al teveel poespas. Je gebruikt de ring om de douche aan en uit te zetten en warm of koud water te kiezen. De douche is in verschillende configuraties mogelijk bijvoorbeeld met een extra handdouche of de nieuwe optie ‘Jee-O-365’ waardoor je de douche het hele jaar buiten kunt gebruiken.
 

Conmoto

Sierlijke boom

Deze douche maakt indruk met zijn sierlijke vorm, naar het voorbeeld van een boom. De ‘zijtakken’ kunnen gebruikt worden voor het ophangen van handdoeken of douchegel. De douche is eenvoudig en snel te installeren in je tuin, op bijvoorbeeld het gazon. De voetpin zorgt voor een stabiele constructie, maar kan ook verwijderd worden zodat de tuindouche ook op verharding geplaatst kan worden.

 

Viteo

Opspuitende jets

Met de idee van een regenwolk in het achterhoofd bedacht Viteo deze regendouche. Het enige wat je hoeft te doen is op de douche te stappen en je lichaamsgewicht activeert de douchejets die in een cirkel om je heen verspreid liggen. De jets spuiten het water omhoog, de waterstralen ontmoeten elkaar boven je hoofd en komen als een heerlijke regenbui op je neer.

 

WellWell

Van onder naar boven

Weg met de buizen: de WellWell is gebaseerd op een waterbron. Ook bij de WellWell straalt het water van onder naar boven. De douche is uitgerust met een kraan die toelaat de hoogte van de stralen met de blote voet te regelen.

 

Khepri

Beschut in een hokje

Het gevoel om onder een echte, beschutte douche plaats te nemen, heb je bij de Khepri van Metalco Home. Het water stroomt via de stalen constructie tot boven en valt zo uit de regendouche. De overtrek is in strakke kleuren maar ook in gestreepte patronen terug te vinden.

 

Bamboe douche

Fan van bamboe

Het mag ook wel eens een ander materiaal zijn dan roestvrij staal. Wat te denken van het natuurlijke bamboe? De kraan en douchekop zijn uiteraard wel in rvs.

 

Tribu

Strak met waterval

De douche van Tribu is strak uitgewerkt in rechte lijnen, is geëlectropolijst en heeft een voetplaat in wit acryl. Er is een aparte kraan en waterval voor de voeten. De douche kan ook in de vloer verankerd worden.

 

 

Lees ook: De wellnesstuin: modetrend of blijver?

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in