Aanbevolen partners

Logo AVEVE
Klinkers en tegels voor binnen en buiten
Terras & verhardingen

Aco Self CleanBox afwatering en mat in één

Geen vuile voeten in huis en dus ligt voor menige achter- en voordeur wel een voetmat. Alleen gaat die mat in weer en wind snel stuk, vliegt ze weg of verliest ze haar absorptiekracht.

Met de Aco Self CleanBox zijn die ongemakken alvast van de baan én wordt schoonmaken kinderspel.

De CleanBox is een stevige voetmat en een handige vloerbak in één.

De sneldrogende mat met aluminium draagprofiel ligt mooi geïntegreerd boven de vloerbak, die op zijn beurt naadloos wordt verwerkt in de klinkers of tegels van terras of tuinpad en wordt aangesloten op een afvoerbuis. Niet alleen wordt water dat door de voetmat sijpelt afgevoerd, maar door de openingen in het draagprofiel valt ook vuil rechtstreeks in de vloerbak.

CleanBox

Met de CleanBox wordt schoonmaken kinderspel. Kuiswater wordt vlotjes in de vloerbak geveegd. Gewoon even de voetmat wegnemen en al het water, of het nu van binnen of van buiten komt, verdwijnt in de vloerbak.

De CleanBox in polyesterbeton is er in 3 formaten, de variant in polypropyleen in 1 maat. Voor de voetmat zelf hebt u keuze uit 5 modellen. Zo is de CleanBox niet alleen een functioneel, maar bovendien een esthetisch verlengstuk van uw terras of tuinpad.

Meer infoAco.be
 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in