TA’OR maakt opbergen overzichtelijk

TA’OR – een nieuw Belgisch label waar alles draait rond The Art of Organising – geeft opbergen een nieuwe dimensie. De gloednieuwe, luxueus afgewerkte lederen opbergdoos voor juwelen en uurwerken valt ongetwijfeld in de smaak bij liefhebbers van mooi, tijdloos design met een functie.  
Gedaan met rondslingerende uurwerken. Of met zoek geraakte oorringen. Of met een onoverzichtelijke verzameling juwelendoosjes en - zakjes. Vanaf nu krijgen juwelen, uurwerken, manchetknopen, enzovoort hun vaste plaats in de lederen opbergdoos zodat je altijd je favoriete accessoires binnen handbereik hebt.
 

Travelset

Waar je ook bent – thuis of op reis. Want met een siliconenband in één van de zeven trendy kleuren - turkoois, geel, oranje, fuchsia, rood, parelgrijs en antraciet - maak je in een handomdraai een handige travelset – de ideale oplossing om juwelen en uurwerken goed beschermd mee te nemen in de reiskoffer of in de handbagage.
 
De opbergdoos is naadloos afgewerkt in zwart of baksteenrood fijn nappaleder,  voorzien van een deksel en een antislip onderkant, en verkrijgbaar als enkele versie met een vier- of een zesvaksverdeling en als dubbele gestapelde versie.
 
De aanbevolen verkoopprijs van de lederen opbergdoos voor juwelen en uurwerken van TA’OR varieert tussen 61 euro voor de enkele versie met viervaksverdeling en 103,50 euro voor de dubbele versie.
 
Meer info: www.taor.com

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in