Stone & Style inspireert met nieuw kleurengamma

Stone & Style komt naar Batibouw met 9 nieuwe, karaktervolle kleuren. Het zijn stuk voor stuk kleuren die perfect passen in eigentijdse of authentieke projecten. Op die manier mikt Stone & Style er op de toenemende vraag naar nog meer differentiatie in esthetiek en beleving van het gamma te verwezenlijken.
Big White, Grand Blanc, Latte, Turf, Henna, Marbre Brun, Marbre Gris, Tricolore Cendre en Tricolore Panache zijn de nieuwe kleurschakeringen. De grootformaattegels (Megategels Rockstone en Carreau) en de wildverbanden (Mega-Linea XXL en Mega-Caprice) zijn de eerste gamma's die met dit nieuwe, rijke kleurenpalet werden uitgebreid. Opvallend daarbij zijn alvast de Tricolore Panache en Tricolore Cendre die een nuancering van drie verschillende kleuren verenigen in één en dezelfde steen. Bijzonder origineel.
 

Cassaia wordt Cassaia +

Verder doopt Stone & Style het gamma Cassaia om tot Cassaia+. In zijn streven naar een mooier resultaat heeft de fabrikant het verouderingsbeeld van de Cassaia verbeterd. Het resultaat is een product dat er mooier afgewerkt uitziet dan voordien en doorheen de jaren bovendien egaler van kleur zal blijven. 

Meer info: Paleis 1 – stand 117 of www.stone-style.be

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in