Siematic brengt architectuur in de keuken

Door zijn assortiment op te delen in drie stijlgroepen – Pure, Classic en Urban – laat SieMatic zijn talent voor designkeukens nogmaals zien. Spannende materialen en intrigerende contrasten komen knap samen, telkens met een eigen accent. De drie stijlgroepen vinden elkaar in een tijdloze elegantie.

SieMatic Pure, elementaire eenvoud

SieMatic vat zijn elegante, minimalistische keukens voortaan onder de noemer Pure. En dat gaat verder dan louter strakke lijnen of sobere designs. De ruimteconcepten combineren grafische vormen met huiselijke elegantie en creëren zo een schat aan creatieve mogelijkheden, mét een blijvende waarde.
 
  • 6,5 mm, de nieuwe afmeting in front, werkblad en greep
  • Intimistische kleur Umbra
  • MultiMatic Aluminium: 30% extra ruimte en een beter overzicht

 

SieMatic Classic, oude en nieuwe waarden verweven

Klassiek, in een nieuwe compositie. Zo kun je de stijl van SieMatic Classic omschrijven. In deze wereld van klassieke designs hoef je trouwens geen traditionalist te zijn. Want ook voor eigentijdse fans van klassiek vertaalt SieMatic het enthousiasme voor het ambachtelijke en authentieke naar een tijdloze elegantie. Dat betekent ook spelen met stijlen, tegenstrijdige elementen combineren en oude en nieuwe waarden op elkaar afstemmen.

  • Metaalglans
  • Nobele accenten 

 

SieMatic Urban, mix van materialen

Stedelijk design typeert de derde en laatste stijlgroep, SieMatic Urban. In een notendop: een mix van elementen en een combinatie van materialen, verschillende niveaus in de keuken… maar ook hier staat tijdloze elegantie centraal. 


Meer info: Paleis 11 – stand 311 of www.siematic.be

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in