Siedle verenigt videofoon met vaste telefoon

Waar je ook bent, in de keuken, in bad, in de tuin, in de kelder … Scope toont je niet enkel live wie er voor de deur staat, met alle belangrijke functies van een videofoontoestel, maar je kunt met Scope ook telefoneren, net zoals met een gebruikelijke draadloze telefoon.
Wie Scope koopt, krijgt meerdere mobiele videofoons in het pakket, wier krachten elkaar perfect aanvullen: Het duurzame, op ieder moment beschikbare en absoluut betrouwbare Siedle station als veilige basis, de App als flexibele aanvulling in de virtuele wereld van Smartphones of Tablets.
 

De alternatieve DECT

In tegenstelling tot Apps brengt Scope de draadloze verbinding via de telefonie standaard DECT tot stand. Siedle heeft DECT uitgebreid met video overdracht. Het resultaat is een mobiele videofoon, die in de combinatie van audio kwaliteit, beschikbaarheid, standby-tijd en gebruikszekerheid iedere WiFi-gebaseerde App met grote lengte verslaat. Niet in de laatste plaats springt Scope uit door hoge manipulatie- en afluisterveiligheid. DECT verbindingen zijn altijd versleuteld en hebben geen internet nodig. Dat reduceert mogelijke aanvalspunten voor onbevoegde toegang.
 

Veel comfort in een apparaat

Siedle Scope is niet alleen een mobiele videofoon, handsfree apparaat en draadloze telefoon voor het vaste net in een. Scope beschikt bovendien over talrijke comfortfuncties. Bijvoorbeeld het beeldgeheugen: Deze bewaart met afbeelding en datum, wie wanneer heeft gebeld. Ook huisfuncties laten zich met Scope sturen: Licht, garagedeur of jaloezieën bijvoorbeeld. En dankzij een browser-gebaseerde administratie laat Scope zich heel eenvoudig centraal beheren.

Meer info: Paleis 9 – stand 201 of www.siedle.be

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in