Ontwerp je woning zelf bij Blavier

Iedereen heeft een idee over hoe zijn woning er dient uit te zien. Het is niet altijd even gemakkelijk om die visie te vertalen naar een architect. Woningen Blavier maakt het je wat gemakkelijker met een naar eigen zeggen innovatief woningconfigurator. De tool laat toe via enkele muisklikken je woning te personaliseren zodat ze volledig bij je past.
De online configurator maakt het mogelijk om uit een lijst met zeer diverse types woningen een keuze te maken van de stijl die je kiest en vervolgens het design van de woning virtueel aan te passen naar eigen smaak. Je kunt hiervoor kiezen uit een ruim aanbod aan gevelbekledingen en -stenen, kleuren van ramen, voordeur en garagepoort. Met deze innovatieve tool zet Woningen Blavier een nieuwe stap in de begeleiding van de kandidaat-bouwers.
 
De tool maakt het mogelijk om een typewoning maximaal te personaliseren en verschillende materiaalkeuzes en stijlen met elkaar te vergelijken om zo tot een ontwerp te komen op maat en volgens smaak van de bouwer.
 
Meer info: Paleis 8 – stand 310 of www.blavier.be

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in