Ontdek Comboprime Home isolatie van Recticel Insulation

Comboprime Home is een nieuw isolatiesysteem met gipskarton voor muren, plafonds en hellende daken, speciaal ontwikkeld voor doe-het-zelvers. Hiermee kun je vlot binnenruimtes isoleren en ze meteen verder afwerken.
Comboprime Home isolatieplaten zijn uitstekend geschikt voor het isoleren van elke binnenruimte. Zo kun je ze gebruiken om je zolder te isoleren en meteen verder af te werken. Deze kleine platen hebben bovendien een afwerking in waterwerend gipskarton (12,5 mm). Hierdoor kun je ze ook gebruiken in vochtige ruimtes, zoals een badkamer of een keuken. Tussen het gipskarton en de PIR-plaat is er bovendien een dampscherm. De gipsplaten hebben afgeschuinde zijden voor een naadloze afwerking.
 

Kamerhoge formaten

Ook als je een grote ruimte isoleert, wil je dat het vooruit gaat. Speciaal daarvoor zijn er twee kamerhoge formaten beschikbaar. Ze zijn allebei 260 cm lang en meten 60 cm of 120 cm in de breedte. Met de smalle platen (60 cm breed) kun je handig door kleine en smalle openingen geraken. Zo kun je alle binnenruimtes snel en efficiënt isoleren. Comboprime Home isolatie is geschikt als zolder-, muur- en plafondisolatie.
 

Hogere vastgoedwaarde

Je wilt je binnenruimte isoleren en onmiddellijk verder afwerken. En je wilt ook zeker zijn van e rendement. Daarom is Comboprime Home zo interessant. Je weet dat je zelf alles vlot kunt monteren, en dat je muur, plafond, zolder of hellend dak meteen klaar is voor verdere afwerking. Bovendien verhoog je de waarde van je woning, want Comboprime Home is topkwaliteit isolatie waardoor je dag in dag uit bespaart op je energieverbruik.
 
Meer info: Paleis 5 – stand 311 of www.recticelinsulation.be

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in