Nieuwe plaatsingsmethode leien creëert krachtig verticaal lijneffect

Werken met leien biedt dankzij het uitgebreide gamma aan kleuren en vormen tal van creatieve mogelijkheden. Eternit vergroot die mogelijkheden nu met een nieuwe verticale dekkingstechniek voor de gevel. Hiermee krijg je een krachtige verticale lijnenstructuur, wat resulteert in een hedendaagse geveluitstraling. De plaatsingsmethode kan toegepast worden met alle rechthoekige leien.

Perfect voor renovatie

Leien zijn perfect geschikt om een nieuw effect te creëren op je gevel, maar zijn ook heel economisch en gemakkelijk voor een renovatie. De dunne bekleding met vezelcement maakt het mogelijk de nodige ruimte te voorzien voor extra thermische isolatie. Leien combineren ook mooi met traditionele materialen zoals baksteen en natuursteen. Bovendien genieten de Eternit leien van een garantie van 30 jaar.
 

Mikado kleipan

Voor het dak brengt Eternit een nieuwe kleipan mee naar Batibouw. De pan is ontwikkeld voor daken waar nood is aan een hoge flexibiliteit. Mikado is een vlakke keramische pan van midden-formaat met een mooi afgeschuinde neus. Het hoge schuifbereik zorgt ervoor dat de pan altijd een oplossing biedt voor alle mogelijke situaties op het dak. De 28mm variabele verwerking in de lengte zorgt ervoor dat de dakpuzzel altijd past.Mikado heeft een strakke uistraling en is leverbaar in 4 hedendaagse kleurschakeringen: zwart, leikleur, koperrood en natuurrood.


Meer info: Paleis 5 – stand 105 of www.eternit.be

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in