Livyn, een vloer van de bovenste plank

Op Batibouw 2013 pakt Quick-Step uit met een meesterlijke vloerlijn, de Livyn. Dit is een stevige, praktische gelaagde vloer met een bedrukt oppervlak in diverse kleuren. Dankzij een synthetische kern van hoge kwaliteit is Livyn waterdicht en geluiddempend. Livyn vloeren voelen bovendien heel warm en zacht aan en zijn zo dun dat ze gemakkelijk op bestaande, egale vloerbedekkingen kunnen worden geplaatst.
Een Livyn vloer bestaat uit vier lagen:

1. Beschermende toplaag

De beschermende toplaag van PU beschermt de vloer tegen vuil, vlekken en krassen en maakt ze gemakkelijk te reinigen. De extra matte glans geeft de Livyn vloeren hun echt authentieke uitstraling.

2. Transparante slijtlaag

De transparante slijtlaag biedt maximale bescherming tegen slijtage en beschadiging. Voor commerciële toepassingen hebben wij het gamma Essential Pro ontwikkeld, dat een nog dikkere slijtlaag heeft.

3. Decorlaag

De decorlaag is in 15 variëteiten verkrijgbaar. Druktechnieken van topniveau zorgen voor een elegant en buitengewoon realistisch effect.

4. Waterdichte, geluiddempende kern

De waterdichte, geluiddempende kern zorgt voor comfort en duurzaamheid. Als je voor een Essential Click V4 vloer kiest, bevat deze laag bovendien glasvezels voor extra stabiliteit en zorgt het gepatenteerde Uniclic systeem voor een snelle, handige installatie zonder lijm.

De Quick-Step Livyn bestaat in twee versies, afhankelijk van de plaatsingsmethode: zwevend of gelijmd. Voor het kleurenpalet van de nieuwe designs werd gekozen voor neutrale, zachte en tijdloze tinten.

Meer info: Quick-Step

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in