Laat je vloeren door de schoonheid van de natuur

Met de Atlanta-collectie lanceert Lamett een betaalbaar, rustiek parket met lange, brede planken. De rustieke parketvloer past zowel in een hedendaags als een klassiek interieur.
De knoesten in het oppervlak worden niet weggewerkt, maar mogen zichtbaar blijven om de woonkamer meer karakter te geven. De grote vlakken van 19 cm breed geven de natuur de ruimte om zich van al haar kanten te laten zien. De vier matte kleuren hebben elk een eigen uitstraling, terwijl ze toch de karakteristieken van het hout benadrukken. De behandeling met Woca-olie geeft een unieke afwerking aan het geborstelde oppervlak en zorgt ervoor dat het hout lang mooi blijft.
 

Easy does it

Wil je een mooie houten vloer, maar werk je met een kleiner budget? Dan is Atlanta de ideale collectie. Door het Drop Lock-kliksysteem is de vloer namelijk eenvoudig zelf te plaatsen, en dat scheelt aanzienlijk in de kosten. De Atlanta-collectie is verkrijgbaar in de lichte tinten Pure en Smoked White, en in donkerder Fleur de sel en Smoked Biscuit. Prijs: € 54,90 per vierkante meter, btw inbegrepen. 
De Atlanta-collectie kan zowel zwevend als verlijmd geplaatst worden. De verlijmde plaatsing is geschikt voor vloerverwarming. Lamett biedt passende plinten en profielen bij de Atlanta-vloer.
 
Meer info: www.lamett.be

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in