Krëfel ontwerpt lijn voor iedere keuken: Select, First en Easy

Krëfel Keukens lanceert drie verschillende gamma’s: Select, First en Easy. Hiermee speelt het merk in op de verwachtingen voor de keuken.

Select

Select is het neusje van de zalm bij Krëfel Keukens en etaleert expertise, kwaliteit en veelzijdigheid. Tientallen modellen, kleuren en combinaties zorgen ervoor dat de klant al zijn of haar wensen kan doorvoeren en een hoog kwalitatieve keuken kan laten samenstellen die helemaal bij hem of haar past. De Select-keukens van Krëfel stellen innovatie en hedendaagse trends voorop. Eén van de nieuwigheden is een aangepaste hoogte van 900mm. Gecombineerd met een werkblad in glas of massief hout van 12 mm dik en een plint van 50 mm biedt dit een ideale werkhoogte van het keukenmeubel. Gemiddeld budget van ‘Select’: van 6.000 tot 20.000 euro.
 

First

Tien nieuwe keukens op maat, van Duitse kwaliteit, worden toegevoegd aan het bestaande gamma van twintig modellen. Met meer dan 35 nieuwe kleuren en de keuze tussen gelamineerde matte of glanzende afwerking, en een matte of glanzende laklaag, biedt ‘First’ van Krëfel Keukens een keuken op maat tegen een beperkt budget.
 

Easy

Easy bestaat uit compleet uitgeruste keukens aan zachte prijzen, ideaal voor krappe ruimtes of kleine budgetten. Model, opbouw en kleur kunnen naar wens gekozen worden. De rode draad in dit verhaal: de Krëfel-kwaliteit. Het Easy-gamma is gemakkelijk te monteren en al beschikbaar vanaf 1.600 euro, elektro-apparaten inbegrepen!  

Cook' in Style: Koken en tafelen in stijl

Sinds enkele jaren legt Krëfel Keukens de finishing touch aan uw tafel met een gamma glazen, bestek en andere accessoires. Zo ziet uw tafel er nog uitnodigender uit. Onder de nieuwe naam “Cook’in Style” werd dit gamma recent uitgebreid met enkele prestigieuze merken. Leuk voor je eigen tafel, of als cadeautje!

Meer info: Paleis 11 - stand 509 of www.krefel.be

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in