Immo in vogelvlucht

Wie een woning wil huren of kopen moet op zoek naar de geknipte woning of appartement. In het hoofdstuk De zoektocht naar vastgoed leggen we uit hoe je je kansen kan verhogen om een geschikt pand te vinden. Een vastgoedmakelaar is doorgaans ook een goed geplaatste partij om je te helpen bij het huren en verhuren of kopen en verkopen van een onroerend goed, zeker gezien hun goede kennis van de vastgoedmarkt.

Wanneer je een woning of appartement op het oog hebt, is het geen slecht idee deze te laten screenen op eventuele verborgen gebreken.

In onze rubrieken huren en verhuren en kopen en verkopen geven we vervolgens de nodige tips om gewapend het onderhandelings- en contracttraject af te leggen.
In het geval van een aankoop of verkoop, zal de notaris ook zijn inbreng in het verhaal hebben.

Kies je voor een appartement, dan krijg je te maken met mede-eigendom. Het is niet slecht om vooraf even door te lezen welke implicaties mede-eigendom kan hebben.

Wanneer de grote verhuisdag is aangebroken, moet je goed voorbereid zijn om alles vlot te laten verlopen. Onze verhuisgids geeft de nodige tips.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in