Vakantiehuizen

3 redenen waarom Oostenrijk het ultieme vakantieland is

Het mooie Oostenrijk is al jaar en dag een populaire vakantiebestemming, maar wist je dat het ook erg goed mogelijk is om hier een woning te huren of te kopen? De vakantiehuizen Oostenrijk zijn zeer aan te raden: ze bevinden zich op de mooiste locaties en in de buurt van populaire plekken. Of je nu een vakantie wilt boeken of een vaste woning in Oostenrijk wilt kopen of huren: het is allemaal mogelijk. Hier lees je meer over waarom Oostenrijk het ideale land is voor woningverhuur en -verkoop.

1) Altijd de mogelijkheid om naar Oostenrijk te gaan

Oostenrijk is een zeer veelzijdige bestemming, natuurlijk voor wintersport, maar ook voor veel andere doeleinden. Wanneer je een mooi huisje huurt of koopt in Oostenrijk, kun je altijd naar dit prachtige land gaan. Want in de winter kun je hier volop skiën en genieten van de schitterende pistes en de gezelligheid tijdens het après skiën. Maar ook in de zomer is het land een absolute aanrader om naartoe te gaan. Een vakantiehuis aan zee is dan ook goed mogelijk. De schitterende meren, de bergen met groene valleien, de historische steden, de vele leuke activiteiten en de heerlijke Oostenrijkse wijnen. Het is slechts een greep uit wat Oostenrijk als vakantieland te bieden heeft.  

2) Er is voor ieder wat wils in Oostenrijk

Het maakt niet uit waarvoor je op vakantie wilt gaan: het kan in Oostenrijk. Ben je lekker actief en wil je de hele vakantie bezig zijn? Wanneer je een vakantiewoning huurt of koopt in Oostenrijk heb je de mogelijkheid om te doen wat je wilt. Vanuit je verblijf kun je volop leuke activiteiten ondernemen, want de beschikbare vakantiehuizen in Oostenrijk liggen op de mooiste plekken! Wandelen, fietsen, mountainbiken, klimmen, schansspringen, zwemmen: je kunt genoeg leuke activiteiten regelen. Ben je juist op zoek naar rust en vrijheid? Oostenrijk is een land met heel veel natuur waar je helemaal tot jezelf kunt komen zodat je weer kunt opladen. Voor de cultuurliefhebber is Oostenrijk ook een walhalla. Schitterende steden als Wenen en Salzburg worden al jaren veelbezocht en zijn een absolute aanrader.

3) Oostenrijk is relatief goed bereikbaar

Een groot voordeel van Oostenrijk is dat je bestemming in het land waarschijnlijk zeer goed bereikbaar is. Via Duitsland rijdt je al binnen 10 uur naar Innsbruck. Maar ook de andere steden in Oostenrijk zijn goed bereikbaar. Oostenrijk ligt dichterbij dan Zuid-Frankrijk en Noord-Italië. Zoek je een vakantiehuis Pasen of een verblijf voor tijdens de kerst? Je hebt heel veel mogelijkheden in het mooie Oostenrijk. Ontdek dan ook je mogelijkheden en huur vandaag nog een vakantiehuis in Oostenrijk.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in