Junkers versterkt gamma vloerstaande condensatieketels

Junkers introduceert op Batibouw 2015 SuprapurSmart, de nieuwste generatie vloerstaande condensatieketels op gas. De ketels lenen zich uitermate voor renovatie, ter vervanging van oude, verwarmingsinstallaties.
De SuprapurSmart haalt een zeer hoog rendement (tot 109%) dankzij de gekende robuuste warmtewisselaar in aluminium-silicium (hoog siliciumgehalte: 11%), die zeer hoge CO2-waarden toelaat. Reinigingsdeksels boven- en vooraan zorgen voor een volledige bereikbaarheid van de warmtewisselaar, met een extra lange levensduur als resultaat. De onderkant van de warmtewisselaar bestaat uit kunststof, zodat oxidatie niet mogelijk is en het spoelen vereenvoudigd wordt.
De low NOx inox gasbrander heeft een groot modulatiebereik, wat een zeer zuinige werking garandeert.
 

Compatibel met Heatronic 3 en 4 & Solar

De SuprapurSmart ketels zijn volledig compatibel met Heatronic 3 en 4 sturingen en de gekende Junkers regelingen. Gekoppeld aan een MB LAN2-module kunnen ze bovendien vanop afstand (via Internet) gestuurd en bewaakt worden. Ook opbrengsten uit de Solar-installatie, die probleemloos aan de ketel gekoppeld kan worden, kunnen op die manier via smartphone of tablet uitgelezen worden. Slim én comfortabel.
 

Eenvoudige installatie en onderhoud

Deze uiterst compacte condensatieketel overtuigt ook door het installatie- en onderhoudsgemak dankzij zijn licht gewicht (57 kg) het kleine installatieoppervlak (400 x 600 mm), waardoor een absoluut minimum aan plaats vereist is. De ketel kan perfect in een kleine stookplaats geïnstalleerd worden.
De SuprapurSmart is beschikbaar in 2 uitvoeringen: zonder geïntegreerde pomp om direct in een bestaande installatie te kunnen integreren (16, 30 of 42 kW) of de systeemuitvoering met geïntegreerde lage-energiepomp (klasse A) en omschakelventiel voor sanitair warm water (16, 30 kW). De combinatie met de gekende Junkers boilers is mogelijk via toebehoren uit het gamma.
De SuprapurSmart blinkt uit door zijn uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.
 
Meer info: www.junkers.be

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in