Volvo lanceert Volvo C30 op Interieur 06

U zou hem misschien niet meteen op Interieur 06 verwachten, maar toch was er voor Volvo Cars Belgium geen betere plaats denkbaar om de nieuwe Volvo C30 in exclusieve avant-première voor te stellen aan het Belgische publiek.

De Volvo C30 is de nieuwste telg in de Volvo-familie en meteen ook de meest recente mijlpaal in de designfilosofie van het Scandinavische merk. Deze driedeursauto heeft duidelijke familietrekken, maar de ingenieurs van Volvo hebben meer dan ooit aandacht besteed aan zeer eigen accenten. Die maken van de Volvo C30 een sportief-elegante vierzitter die perfect aan ieders smaak kan worden aangepast. Absolute blikvangers zijn de zeer typerende achterruit tussen zijn brede schouders aan de buitenkant en de zwevende middenconsole binnenin.

Ook voor de kleinste Volvo heeft de Zweedse autobouwer gekozen voor de meeste innoverende en hoogwaardige materialen. Uiteraard wordt ook de Volvo C30 voorzien van een ongekend aantal veiligheidsvoorzieningen. U hebt bovendien de keuze uit 4 benzine- en 3 dieselmotoren en een heel scala aan binnen- en buitenkleuren. De keuze van uw C30 wordt meteen een designstatement.

Marc Engelen, CEO Volvo Cars Belgium: "De Volvo C30 is een belangrijk model voor Volvo. Het wordt een wagen in het "Sub-compact-segment"; een segment waar Volvo al een tijdje niet meer aanwezig was. Gezien zijn zeer frisse en opvallende lijn, vonden we Interieur 06 de gedroomde locatie om de Volvo C30 voor te stellen aan een designminnend, maar kritisch publiek. Het wordt dus een échte vuurdoop, maar ik ben ervan overtuigd dat hij vele designharten zal stelen."

Leuk om weten: de nieuwe Volvo C30 wordt in Gent gebouwd. Wilt u meer weten over de nieuweling van Volvo? Bezoek dan zeker de Volvo-stand op de Biënnale of kijk alvast op www.volvocars.be. Mis deze kans niet, want de nieuwe Volvo C30 staat pas in december bij de Volvo verdeler.
 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in