Twee keer interieurinspiratie in boekvorm

Uitgeverij 2voor5, bekend en geroemd om hun Belgisch Budget Bouwboek en de Interieurbijbel, brengt dit najaar twee boeken op de markt die opnieuw tonnen inspiratie moeten opleveren. ‘De Gouden Interieurtips’ neemt 18 interieurconcepten onder de loep. ‘Met Passie – voor stijlvolle interieurs’ laat twaalf experts aan het woord over de bron van hun creativiteit.


De Interieurbijbel van Uitgeverij 2voor5 wil vooral een overzichtswerk zijn van de hardware van het binnenhuis, met alle mogelijke materialen, toepassingen en afwerkingsmogelijkheden. Broertje ‘De Gouden Interieurtips’ gaat hierin nog een stap verder. Eens als de woning binnen afgewerkt is, moet deze ook nog bemeubeld en aangekleed worden, het interieur moet een ziel krijgen. Het is niet altijd even makkelijk om een uniforme stijl door te trekken en ervoor te zorgen dat het hele huis een samenhangend geheel wordt.


Achttien concepten

In ‘De Gouden Interieurtips’ worden achttien verschillende interieurconcepten grondig onder de loep genomen, met sfeeranalyses en een professionele uitleg over de kleurkeuze, decoratie, composities, materialen, meubilair en bijzondere technieken.
Aansluitend staan er ook nog een heleboel bondige tips en tricks en handige shoppingadressen in. Het boek telt 260 bladzijden en is opgesmukt met 400 kleurenfoto’s. In de boekwinkel kost het 34,95 euro.


Met Passie

De uitgeverij pakt ook uit met een nieuwe boekenreeks, die de titel ‘Met Passie’ meekreeg. De reeks is een samenwerking met Gemex publishing, uitgever van het toonaangevende tijdschrift ‘Tijdloos’.
‘Met Passie’ brengt portretten van gepassioneerde mensen in woord en beeld. Wie is nu eigenlijk die bekende decorateur, architect, interieurarchitect, tuinarchitect of topchef? Vele mensen kennen hun namen, maar kunnen er geen gezicht op plakken, laat staan weten wat deze mensen bezighoudt of inspireert. ‘Met Passie’ wil hier een tipje van de sluier lichten.


Interieurspecialisten

In het eerste boek van deze nieuwe reeks worden twaalf decorateurs, interieurarchitecten, en door interieur gepassioneerde personen in de schijnwerpers gezet. Na hun portret dat hun levensvisie weerspiegelt, worden foto’s getoond van hun eigen interieurs of realisaties, afgewisseld met teksten over hun passies, dromen, achtergronden en andere persoonlijke wetenswaardigheden.
Dit boek bevat onder meer bijdrages over Geoffroy Van Hulle, Ann Coen, Walda Pairon, Nicky Goossens, Stijn de Neve, Benedicte Lecot en Frederick van Pamel.
De kaft wordt uitgevoerd in lederlook, zodat het een boek wordt om mee uit te pakken bij iedereen die een hart heeft voor wonen en decoreren.
‘Met Passie’ ligt eind deze maand in de winkels. Het boek telt 160 volledig geïllustreerde bladzijden en kost 29,95 euro.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in