Interieurbijbel: de gids voor het interieur

Het kiezen van materialen voor je interieur is een bijzonder boeiende, maar soms ook stresserende ervaring. De interieurbijbel biedt een passende oplossing om materialen te kiezen.


Realiteitszin en dromen gaan hand in hand. Toch is het de moeite om je te verdiepen in de keuze van de juiste materialen. Het ideale interieur is de synthese van functionaliteit en esthetiek in een juiste vormgeving. Maar hoe moet je daar nu aan beginnen?

De Interieurbijbel biedt een passende oplossing voor iedereen die gaat bouwen of verbouwen, want interieur omvat alles! Het gaat zowel over vloeren en wanden als over badkamers, keukens en verlichting. Elk materiaal heeft specifieke eigenschappen die op hun beurt invloed hebben op de verwerking en de afwerking. Zo bepaal je mee de sfeer van de ruimte.

Tips
In de verschillende hoofdstukken krijgt de lezer objectieve informatie per materiaal vergezeld met duidelijke illustraties. Waar mogelijk staan ook de voor- en nadelen van het materiaal vermeld. Er worden tips gegeven over het onderhoud en de toepassingsmogelijkheden. Wij hopen dat De Interieurbijbel een onuitputtelijke bron van inspiratie wordt.

Zoals het BBB-boek (Belgisch Budget Bouw-boek) aan de potentiële bouwer een schat aan informatie over architectuur verschafte, zo geeft De interieurbijbel dat aan het interieur.


De interieurbijbel ligt in de boekhandel vanaf 19 mei voor de prijs van 39,95 euro.
ISBN 9789002223419
Een uitgave van Standaard Uitgeverij

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in