Hörmann focust op verhoogd thermisch comfort én veiligheid bij renovatieprojecten

Met zijn superisolerende voordeuren en garagepoorten biedt Hörmann een oplossing om de zwakke schakel in de isolatie van uw woning te versterken, ook in renovatieprojecten.
De ThermoSafe-uitvoering combineert goede isolatie met hoge veiligheid. De poort heeft een 73mm dik deurblad en een 5-voudig veiligheidsslot. Wil je nog beter? De ThermoCarbon-voordeur komt met een U-waarde van max 0,47 W/m²K en een 100 dik deurblad aan die vraag tegemoet.
 
De sectionaalgaragepoorten zijn plaatsbesparend en passen in iedere garageopening. Een optilbeveiliging - inbrekers maken geen kans meer - en 4cm hoge kozijnvoet die de levensduur verhoogt, maken van deze poorten een optimale en duurzame oplossing voor uw woning. De Hörmann ThermoFrame kozijnaansluiting als extra verbetert bovendien de al goede isolatie-eigenschappen van de LPU-deur met 15%.
Het uitgebreide gamma van Hörmann zorgt voor maatoplossingen: deuren en garagepoorten die aansluiten bij uw stijl en die van uw woning. Zowel op vlak van motieven, gebruikte beglazing en kleuren als zijdelen of verlichting.
 
Meer info: Paleis 1 – 323 of www.hormann.be

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in