Glaskeuze.be stelt online-helpdesk voor

Glas biedt heel wat mogelijkheden en functies. Om je hierin nog beter wegwijs te maken, lanceert Saint-Gobain Glass een online helpdesk waar je met je vragen terecht kunt.
Glas kan 6 verschillende basisfuncties vervullen: thermisch isolatie, zonwering, geluidswering, letselwering, personaliseerbaarheid en een easy-to-clean-werking. In deze verschillende Comfort-functies maakt www.glaskeuze.be je stuk voor stuk wegwijs
 
Hoogrendementsglas is niet alleen verplicht, het is een van de beste investeringen die je kunt doen en het milieu vaart er wel bij. Toch is het zeer nuttig om vóór de keuze van een nieuwe beglazing, de combineerbaarheid met andere functies te overwegen.
 

Keuzestress?

Het is ook mogelijk meerdere functies te combineren. Grote ramen op de achtergevel kunnen bijvoorbeeld inbraakwerend, zonwerend en zelfreinigend worden uitgevoerd.
Om elke bouwer en verbouwer te helpen om precies die beglazing te kiezen die perfect op zijn wensen en behoeften is afgestemd, bevat www.glaskeuze.be dan ook een glaskeuzetest waarmee je met enkele clicks ontdekt welke type glas het best geschikt is voor de verschillende ramen in je huis en een nieuwe online-helpdesk. Via de glaskeuzetestapplicatie op www.glaskeuze.be krijg je met een paar muisklikken zicht op welke beglazing het best past bij jouw behoeften.
 

Helpdesk

Voor wie onverhoopt toch geen antwoord zou vinden op bepaalde glasvragen lanceert Saint-Gobain Glass vanaf Batibouw 2015 nu ook een online- helpdesk, die makkelijk te bereiken is via het ‘infobalie-figuurtje’ op de homepage van www.glaskeuze.be.
 
Vul er je gegevens in, formuleer je glasvraag zo duidelijk mogelijk (de website biedt ook de mogelijkheid om bepaalde bijlagen aan je vraag toe te voegen) en Saint-Gobain Glass geeft je zo snel mogelijk een persoonlijk antwoord op maat. 


Meer info: Paleis 4 – stand 105 of www.glaskeuze.be

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in