Eternit pakt uit met nieuwe gevelbekleding en renovatiegids

Eternit zet dit jaar in op renovatie. Onder meer met een nieuwe gevelbekleding Cedral Click en een inspiratiegids boordevol gerealiseerde renovatieprojecten.
Eternit heeft een jarenlange ervaring op het vlak van vezelcementleien. Dankzij die knowhow kan het bedrijf dit jaar met een opgemerkte productinnovatie uitpakken: Cedral Click gevelstroken. Deze eigentijdse gevelafwerking is van hoge kwaliteit en geeft vlakke gevels een moderne uitstraling. Cedral Click zorgt voor een energiezuinige gevelopbouw, aangezien ze bescherming beidt tegen vocht, een koelend effect heeft in de zomer en inwendige condensatie voorkomt. Bovendien is het product onderhoudsvriendelijk aangezien er geen periodieke herbehandeling nodig is.
 
De gevelstroken zijn voorzien van een uniek tand- en groefsysteem. Dit maakt de plaatsing zéér eenvoudig. De stroken kunnen eenvoudigweg bevestigd worden met een RVS clip om de 60 cm. De Cedral Click stroken worden afgewerkt met diverse coatings naargelang de dekkende kleur. Er is keuze uit maar liefst 24 standaardkleuren. Voor elk wat wils, dus. De nieuwe gevelstroken zijn beschikbaar in twee uitvoeringen, met name in een cederhoutstructuur (Cedral Click Classic) en een licht gestructureerde versie (Cedral Click Smooth).

Renovatiegids

Eternit zet op BIS sterk in op renovatie. Zo krijgt de stand een heuse Renocorner. De bezoekers kunnen hier inspiratie opdoen op esthetisch en bouwtechnisch vlak. Om de consument nog verder te ondersteunen in zijn renovatiedroom ontwikkelde Eternit een renovatiegids met ‘voor en na’-projecten.
 
Eternit: Hal 1 - stand 1178.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in