Ervaar hoe Gyproc je woon- en leefcomfort verbetert

Saint-Gobain Gyproc heeft zijn Batibouwstand volledig in het teken gezet van het bleven van wooncomfort. Naast de gekende demo-corner waar het plaatsen van Gyproc-systemen onder de loep wordt genomen kun je dit jaar op een belevingstraject het effect van de nieuwste Gyproc-oplossingen op uw woon- en leefcomfort aan den lijve ondervinden.
De eerste comfortmodule toont de Gyproc GLASROC H toepassing: een glasvliesversterkte waterwerende beplating. In een badkamertoepassing met stromend water, kun je zelf vaststellen dat deze plaat ondanks blootstelling aan water perfect intact blijft. Verder maak je kennis met de Gyproc Soundblock oplossing. Je kunt live horen hoeveel dB geluidsreductie je behaalt met deze geluidwerende wand. Vervolgens leidt het traject langs een doorsnede van het Futurfantatsic renovatieproject van Saint-Gobain. Deze maquette geeft een impressie van de Saint-Gobain-oplossingen voor renovatie tot de BEN-norm.
In de thermische comfortmodule kun je het verschil aanvoelen tussen een normale wand en de kersverse Thermogyp Comfort-wandopstelling die beiden blootgesteld worden aan dezelfde warmtebron. Aan de hand van een infraroodcamera wordt het verschil in thermische isolatie ook visueel aangetoond.
 

Geluid beleven

Verder op deze belevingsroute stap je binnen in de geluidsbelevingsmodule die uit 2 gelijkaardige ruimtes bestaat. In deel 1 van deze module ervaar je hoe hinderlijk nagalm kan werken op je gehoor. In het andere deel kun je vaststellen hoe de nagalm sterk gereduceerd wordt door de installatie van een akoestisch plafond.
 

Habito

Centraal in het belevingsparcours staat de Gyproc klimtoren maak je kennis met Gyproc Habito. Aan deze plaat kun je bijna alles ophangen: Boekenrekken, flatscreens, keukenkastjes. En dat allemaal met behulp van klassieke houtschroevenBovendien is deze stevige plaat ook perfect bestand tegen beschadigingen. De HabitoTM plaat van Gyproc maakt het leven eenvoudig. Om u helemaal te overtuigen zal een klimexpert op verscheidene tijdstippen deze toren beklimmen met behulp van klimnoppen die rechtstreeks aan de Gyproc HabitoTM platen bevestigd zijn.

 
Meer info: Paleis 5 – stand 201 of www.gyproc.be

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in