Energiezuinig bouwen met Ytong 007 Low Energy

Xella presenteert tijdens Batibouw de nieuwste generatie Ytong 007 Low Energy. Met een lambdawaarde van 0,07 W/mK beantwoordt deze blok al aan de strenge energienormen voor 2021.
De Ytong 007 Low Energy combineert een uiterst beperkte dikte met een U-waarde van 0,15 W/m²K. Dankzij deze uitzonderlijke prestatie is de Ytong 007 Low Energy eveneens geschikt voor de bouw van een BEN-woning.
 

Verzekerde prestaties

De isolatiewaarde van de Ytong 007 Low Energy blijft de hele levensduur van de woning behouden. Ook de luchtdichtheid van de muren blijft levenslang verzekerd, zelfs wanneer in de muren geboord of gekapt wordt.
Bouwen voor het leven veronderstelt slimme keuzes maken en niet inboeten op gebied van kwaliteit en duurzaamheid. Met de nieuwste generatie Ytong 007 Low Energy blokken kun je massieve buitenmuren optrekken zonder extra isolatiemateriaal. Zo bespaart de bouwheer niet alleen energie maar ook de kost van isolatiemateriaal.
De unieke eigenschappen van de blokken verzekeren ook een optimaal thermisch comfort waardoor de koude in de winter buiten blijft, terwijl het in de zomer aangenaam koel blijft binnen.
 
Meer info: Paleis 5 – stand 307 of www.xella.be

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in