EcoSmart beheert regenwater

GRAF EcoSmart is de slimme systeemregelaar voor uw regenwateropvangsysteem. De elektronische regelunit controleert en regelt de volledige werking.
Als het peil van het regenwater in de tank laag komt te staan, schakelt GRAF EcoSmart automatisch over op leidingwater zolang het regenwaterpeil te laag is in de tank. Staat het regenwaterpeil terug boven het minimum dan schakelt de Graf Eco Smart automatisch terug over naar regenwater. Dit zorgt ervoor dat er zo min mogelijk leidingwater wordt gebruikt tijdens langduriger perioden van droogte.
De EcoSmart zit in een uiterst compacte behuizing en heeft geen elektrische onderdelen in de regenwatertank zelf. Met één druk op de knop schakelt EcoSmart over naar leidingwater. Het systeem kan op zonne-energie met 24 volt-technologie lopen.
 

Plug & play-toevoerconsole

De diafragmapomp van de EcoSmart-console kan zonder problemen drooglopen en kan dus onmiddellijk worden opgestart zonder dat deze eerst moet worden gevuld met water.
De tank van de EcoSmart heeft geen peilmeter. Het peil wordt gemeten aan de hand van het stroomverbruik van de diafragmapomp. De EcoSmart maakt geen gebruik van een vlotterschakelaar in de regenwatertank.
De peilmeter van de EcoSmart wordt automatisch gekalibreerd. De console kan onmiddellijk worden opgestart, ongeacht het tankvolume.
Alle leidingen voor de EcoSmart zijn uitgerust met snelkoppelingen en kunnen worden gemonteerd en gedemonteerd zonder gereedschap.
 
Meer info: Graf

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in