Duco Ventilation lanceert slim ventilatieconcept voor renovaties

Duco Ventilation & Sun Control, toonaangevend producent van natuurlijke ventilatie- en zonweringsystemen, introduceert tijdens Batibouw het Duco Reno System, een compact en budgetvriendelijk vraaggestuurd natuurlijk ventilatiesysteem volledig op maat voor de groeiende renovatiemarkt!
Het Duco Reno System is een vraaggestuurd natuurlijk ventilatiesysteem en werkt op basis van CO2- en/of vochtmetingen. CO2 is de maatstaf voor het binnenklimaat in de leefruimte (en toilet), vocht voor dat in de badkamer. De metingen gebeuren aan de hand van zeer eenvoudig en snel te installeren opsteeksensoren, die in de centrale afvoerventilator -de DucoBox Silent- geïntegreerd zitten. Dat wil dus zeggen dat er geen bekabeling voor ruimtesensoren voorzien moet worden.
 

Opsteeksensoren

Deze opsteeksensoren kunnen elk afzonderlijk in een specifieke kanaalopening van de afvoerbox geklikt worden. Het aantal afvoerkanalen blijft in dit systeem dus beperkt tot een absoluut minimum en dat betekent dat er weinig ruimte voorzien moet worden om leidingen weg te werken.
De DucoBox Silent is daarenboven bijzonder compact, waardoor deze afvoerventilator ingebouwd kan worden achter een verlaagd plafond en werkt bovendien fluisterstil dankzij een superieure demping (57,5 dB(A) bij aanzuig, 46,5 dB(A) bij afstraling).

Enkele troeven op een rij:
  • Budgetvriendelijk
  • Geïntegreerde boxsensoren voor CO2- en/of vochtmeting
  • Fluisterstille werking
  • Compacte afmetingen van de DucoBox Silent


Meer info: Paleis 12 - stand 501 of www.duco.be

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in