Dovy presenteert het kerngekleurde frontlaminaat

Dovy blijft verder innoveren en ontwikkelde het frontlaminaat. Bij frontlaminaat zit de afboording van de kastdeuren tussen de laminaatlagen aan de voor- en achterzijde. Dat maakt dat het fijne donkere lijntje er wel nog is, maar niet zichtbaar aan de voorzijde van de kastdeuren als je er frontaal op kijkt. Dit zorgt voor een strakkere, moderne look van uw keuken.
Vandaag gaat Dovy nog een stapje verder en ontwikkelde een exclusieve reeks met 6 nieuwe kleuren binnen frontlaminaat. De kleuren ‘White Core’, ‘Zand Beige’, ‘Crema’, ‘Cashmere’, ‘Light Grey’ en ‘Kiezelgrijs’ vervolledigen het exclusieve gamma.
Het betreft een speciale uitvoering waarbij de kern van het laminaat in de massa gekleurd is. Op die manier wordt er kleur-op-kleur gewerkt en is het fijne donkere lijntje helemaal niet meer zichtbaar, niet frontaal en niet meer van opzij. De nieuwe reeks, ‘Solid’ genaamd, werd heel bewust beperkt gehouden om ze een exclusief karakter te verlenen.

Voor elk wat wils aan dezelfde prijs

Wel of geen zwart lijntje? Een gedeeltelijk zichtbaar zwart lijntje of helemaal niet zichtbaar? Dovy creëerde voor elk wat wils, maar met behoud van de oersterke kwaliteit aan een betaalbare prijs. Dovy biedt momenteel zowel het frontlaminaat als de exclusieve reeks ‘Solid’ aan een heel scherpe lanceringsprijs aan.

Een keuken in ‘White Core’ frontlaminaat wordt in première voorgesteld op de Batibouwbeurs en is ook te bewonderen in de 19 Dovy-toonzalen.
 
Meer info: Paleis 11 – stand 104 of www.dovy.be

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in